Ankara'daki katliamla ilgili çok çarpıcı iddia

Yanardağ, Demirtaş'ın da daha önce dile getirdiği saraya bağlı Gladio iddiasını bir adım öteye taşıdı ve Gladio'nun son dönemde yeniden yapılandırıldığını söyledi.
Ankara'da iki canlı bomba tren garında demokrasi ve barış mitingi düzenlemek için hazırlanan gruba saldırdı. Katliamı kimin gerçekleştirdiği tartışılırken devlete bağlı birimler gündeme geldi. KRT'de Çağlar Cilara'nın programında konuyu değerlendiren gazeteci Merdan Yanardağ, "Yeniden yapılandırılan Gladio'nun açık bir tertibidir" yorumunda bulundu. Merdan Yanardağ saldırıdan bizzat AKP hükümetini sorumlu tuttu ve şöyle konuştu:

"GLADİO YENİDEN YAPILANDIRILDI"

"Saldırının gerçekleştiği yerdeydim, gözümün önünde üç kişi yaşamını yitirdi. Onlarca yaralının ambulanslara taşınmasına yardım ettim. Ankara garının önünde demokratik gösteri hakkını kullanmak için barışçıl insanlara yönelik yapılan bu saldırının sorumlusu AKP iktidarıdır. 7 Haziran seçimlerini kaybeden, başkanlık hayalleri suya düşen, 400 milletvekili isteyen, Türkiye'yi oldu bittiye getirerek 1 Kasım seçimlerine sürükleyen, 1 Kasım seçimlerini de kaybedeceği anlaşılan AKP-Erdoğan bu katliamın sorumlusudur. Suruç katliamını kim yaptıysa bu Ankara garı katliamını da aynı güç yapmıştır. Yeniden yapılandırılan Gladio'nun açık bir tertibidir. Profesyonelce gerçekleştirilmiştir saldırı. Miting alanında tedbir alınacağı için toplanma alanında yapılmıştır. Bu saldırının temel amacı kanlı kaos planını yürürlüğe koymaktır. 1 Kasım seçimlerini erteletmeyi hedefleyen, ülkemizi olağanüstü hal rejimine sürüklemek isteyen güçler yaptı. Bombayı kimin koyduğu önemli değil, bu katliamın siyasal sorumlusu kim, bu önemli. Sorumlu da AKP'dir. Yeni yapılandırılan Gladio'nun bir tertibi olduğunu düşünüyorum. Amaç, 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını etkilemektir. Demirtaş'ın bölgede saraya bağlı Gladio sivil halka karşı infaz yapıyor şeklindeki değerlendirmeleri doğrudur. Kaos planını devreye sokan bir özel örgütten söz edebiliriz. Bunu görmek gerekiyor. 7 Haziran seçimlerinden kim rahatsız oldu, kim Türkiye'yi 1 Kasım seçimlerine taşıdı, kim 400 vekil verirseniz bu kaos olmaz dedi, kim başkanlık rejimi istediyse bu katliamın sorumlusu odur."

İşte o açıklamlar;

    :

    :

    :

    :

    "Ankara'daki katliamla ilgili çok çarpıcı iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete