Sosyal medya Ak Troll Tezcan'ı fena ti'ye aldı

AKP hükümetinin İsrail'le anlaştığının ortaya çıkması sonra Ak Troll'lerin kafası epey karıştı. Sosyal medyada Fatih Tezcan'ın attığı tweet'e muhteşem cevaplar geldi.
KARŞI GAZETE

AKP
iktidarının uzun zamandır gergin olan Türkiye-İsrail ilişkilerinde İsrail ile ön anlaşmaya vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Hükümet kaynakları haber için anlaşmayı doğrulamazken görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. 

'Van münit', Mavi Marmara gibi krizlerle ayyuka çıkan ve AKP ve Erdoğan'ın sürekli ağır eleştiriler yağdırdığı Netanyahu ve İsrail ile ilişkileri normalleştirmek için masaya oturması, AKP ve Erdoğan savunuculuğu yapan AK Troll'lerin bile kafasını karıştırdı.

AKP'ye yakınlığı ile bilinen yazarlardan Fatih Tezcan haber karşısında Davutoğlu'nun Twitter hesabını ekleyerek "İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ambargo kalktı mı? @Ahmet_Davutoglu" diye sordu. Sosyal medya kullanıcıları bu tweetin altında Tezcan'la verdikleri muhteşem cevaplarla alay etti.

İşte Tezcan'ın o tweeti ve altına gelen cevaplar...









Fatih Tezcan gibi diğer AK Troll ve yandaş yazarların da isimlerin İsrail ile anlaşmayı sineye çektikten sonra nasıl bir mazeret üretecekleri merak konusu...

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Sosyal medya Ak Troll Tezcan'ı fena ti'ye aldı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete