Ali Ağaoğlu'na 'ortanca hanım' tepkisi: Acaba kendisi kimin ortancası

Yazar Çiğdem Bayraktar Ör, son dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle çok tartışılan Ali Ağaoğlu'na, "Acaba kendisi kimin ortancası olduğunun farkında mı?" diyerek tepki gösterdi.
Yazar Ör ayrıca, "Bizi, Allah sahip olduklarımızla değil en çok sahip olmadıklarımızla sınar, beyefendiyi Allah aklıyla sınıyor" dedi.

KRT'den Çağlar Cilara'nın programına katılan Ör, terör saldırısın ardından, "Ortanca Hanımla" İstiklal Caddesi'ne gittim. Millet fakir; karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım" şeklinde sözler söyleyen Ağaoğlu'na çok ağır sözlerle tepki gösterdi.

"ACABA KENDİSİ KİMİN ORTANCASI"

"Ben merak ediyorum acaba kendisi kimin ortancası olduğunun farkında mı? Yüzde yüz eminlik diye bir şey yok. Bir tek Allah'ın varlığından eminiz. Herkes bir konuşmadan önce acaba ben de birinin ortancası olabilir miyim diye düşünmeli. Bu ayrı bir mesele, orada bir bomba patlamış, insanlar ölmüş orada gülüyor, bu ayrı bir çirkinlik. Halk fakir çünkü senin gibi her tarafı talan eden insanlar yüzünden fakirleşiyor. İktisadi eşitsizliğin kaynaklarından bir tanesidir o topraklara fazlasıyla sahip olma. Son derece mide bulandırıcı bir açıklama. Bizi, Allah sahip olduklarımızla değil en çok sahip olmadıklarımızla sınar, beyefendiyi Allah aklıyla ve kalbiyle sınıyor şuan."

AÇIKLAMALARIN GÖRÜNTÜSÜ:

    :

    :

    :

    :

    "Ali Ağaoğlu'na 'ortanca hanım' tepkisi: Acaba kendisi kimin ortancası" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete