Sean Penn'den Oscar'a damga vuran açıklama

Bu yıl 87'ncisi düzenlenen Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye damga vuran yorum ise, Hollywood'un ünlü ismi Sean Penn'den geldi.
Topluma verdiği sosyal mesajlarla dikkat çeken Hollywood'un ünlü aktörü Sean Penn, 87. Oscar Ödülleri Töreni'nde yaptığı açıklamayla geceye damga vurdu.

ABD'nin "Green Card" (Yeşil Kart) ve göçmen politikalarını her fırsatta eleştiren ünlü aktör Sean Penn, Oscar gecesi eline geçen fırsatı kaçırmadı.

"Birdman" filmiyle en iyi yönetmen Oscar ödülünü kazanan Meksikalı yönetmen Alejandro G. Inarritu'nun ödül anonsunu Sean Penn yaptı.

ABD vatandaşlığını "Green Card" vasıtasıyla kazanan Inarritu'yu, ünlü aktör Penn, "Bu kahrolası adama Yeşil Kart'ı kim verdi?" cümlesiyle davet etti.

'IRKÇI' YAKIŞTIRMASI

Sean Penn'in Oscar'ın en iyi yönetmeni Alejandro G. Inarritu'yu bu şekilde anons etmesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Bu yorum nedeniyle Penn'e "ırkçı" yakıştırması yapanlar bile oldu. Sean Penn'in bu yorumuyla ABD'ye göçmen olarak gelen insanları kırdığı da iddia edildi.

Oysa 87.Oscar Ödülleri Töreni'nde bu yıl ALS ve Alzheimer hastalıklarına dikkat çekilecek ve sivil toplum hareketlerinin daha güçlenmesi için vurgu yapılacaktı.

    :

    :

    :

    :

    "Sean Penn'den Oscar'a damga vuran açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ