"Valileri parti il Başkanı gibi kullanan siz..."

Bugünkü köşesinde Başkanlık sistemini ele alan Atilla Taş, mevcut durumda istedikleri her şeyi zaten yapabilen AKP'ye, 'Bundan fazlasını alıp da ne yapacaksınız, bi deyiverin' dedi.
İşte yazının o kısmı...

Bir başkanlık sistemidir tutturmuş gidiyorlar. Cumhurbaşkanı çok kararlı ama bu konuda kendi yaptırdıkları kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki halkın büyük çoğunluğu hatta AKP’liler bile pek sıcak bakmıyor.

Devlet adamlığı tüm halkın hayatını etkileyen çok ciddi bir iş. İnatla, öfkeyle, intikam duygularıyla memleket yönetmeyi Batı ülkelerinde pek göremezsiniz.

"İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE OLACAK"

Ortadoğu’ya, demokrasinin oturmadığı ülkelere ve bize özgü bir âdettir. Nedir peki bu tek adam inadı? Cumhurbaşkanı, “Elimizi kolumuzu bağlıyorlar rahat hareket edemiyoruz” diyor. El insaf! Eğer sizin de eliniz kolunuz bağlıysa millet ne yapsın?

İstediğiniz yasaydı, anayasaydı, Meclis’ti, millet rızası demeden geçiren siz! “İsteseniz de istemeseniz de olacak” diyerek olduran siz! Birçok konuda metazori yapan siz!

"İSTEDİĞİNİZİ ZENGİN EDİP İSTEDİĞİNİZİN İŞİNE TAŞ KOYAN SİZ"

Tüm kurumlara  adamlarınızı koyup valileri bile parti il başkanı gibi kullanan siz! Orduyu istediğiniz gibi operasyona gönderen siz! İstediğinizi zengin edip istediğinizin işine taş koyan siz!

Astığınız astık, kestiğiniz kestik. Mutlak güç sahibisiniz! Merak ediyorum, bundan fazlasını alıp da ne yapacaksınız? Bi deyiverin de bilelim.

Kaynak: Atilla Taş | Meydan






    :

    :

    :

    :

    ""Valileri parti il Başkanı gibi kullanan siz..."" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ