Suriyeli çocuklar oyuncak izdihamının ortasında kaldı

AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin 23 Nisan'da Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyasında izdiham yaşandı. Ezilme tehlikesi geçiren çocuklar gözyaşlarına boğuldu.
AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı' adı altında başlattığı kampanya kapsamında toplanan 7 TIR dolusu 40 bin oyuncak Şanlıurfa'ya getirildi. 

İstanbul'dan kente gelen TIR dolu oyuncakların dağıtımı için Yenice Mahallesi'nde bulunan ‘Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi'nin bahçesinde tören düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Toplumsal Girişim Merkezi Başkanı Saadet Gülbaran ile STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Oyuncak dağıtımı töreni öncesinde okul bahçesini dolduran Suriyeli çocuklar, görevlilerin oyuncakları düzgün bir biçimde dağıtamaması nedeniyle izdihamın ortasında kaldı. İzdiham sırasında yere düşen ve ezilme tehlikesi geçiren çocuklardan bazıları gözyaşına boğuldu. 






Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Suriyeli çocuklar oyuncak izdihamının ortasında kaldı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ