​Erdoğan’ın Gangsteri, Akif Çağatay Kılıç

İspanya’da “lerdogangster” lakabıyla meşhur bir zamanların müdür yardımcısı Akif Çağatay Kılıç’ı Gençlik ve Spor Bakanlığına taşıyan şok görüntüler ortaya çıktı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın dönemin başbakanı Erdoğan’ın eski özel kalem müdür yardımcısı olduğu hepimizin malumu. Bu görevinden dolayı Erdoğan’ın yanından hiç ayırmadığı Kılıç’ın bakan yapılmasının gerçek nedeni ise İspanya’da ortaya çıktı.

İSPANYOLLARI ŞAŞIRTTI

2008 yılında İspanya’da gerçekleştirilen Medeniyetler İttifakı zirvesindeki matadorlara saldıran boğa görüntüsünü andırann müdür yardımcısı Kılıç’ın bilinçaltının ortaya çıkması İspanyolları ve görenleri şaşırttı!

MAHALLE KABADAYILIĞI...

İspanya’da büyük bir fan kitlesine(!) sahip olan, ekranlarda yapmacık gülümsemesiyle ve her olayı konunun uzmanı gibi açıklamaya çalışmasıyla gençlere rol model olduğunu düşünen Akif Kılıç’ın, AKP’de geçer akçe olan mahalle kabadayılığı ve zorbalık odaklı kişiliği bu görüntülerde tüm çıplaklığıyla dikkatleri çekti.

İSPANYA'DA BÖYLE NAM SALDI

Bakan Akif Kılıç İspanya’da “lerdogangster” yani “Erdoğan’ın gangsteri” olarak nam saldı ve Medeniyetler İttifakı Zirvesinde gösterdiği medeniyet ve nezaketten uzak tavır ve davranışlarıyla tüm dünyada hafızalara kazındı.

Bilindiği üzere son günlerde ülkemizin gündemini gençlerin hunharca birbirlerini katletmesi haberleri oluşturmakta ve toplumda tam anlamıyla bir cinnet hali yaşanmaktadır.

Erdoğan’ın ağzını her açtığında nefret suçu işlemesi, Davutoğlu’nun TBMM’de kafa kıran, kan akıtan rezalet ve zorbalığı “dirayetli duruş” olarak nitelemesi, Efkan Ala’nın “kırın kapıyı alın, gerekirse savcıyı da alın, biz kanun yapan kurumuz gerekirse kanun yaparız” demesi, Erdoğan’ın müşaviri Yusuf Yerkel’in savunmasız ve acılı vatandaşımızı onlarca kameranın önünde fütursuzca tekmelemesi ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Kılıç’ın bu görüntüleri ülkemizde yaşanan cinnet halinin en temel nedeni olarak görülüyor.

Sonuç olarak; 26 yaşındaki bir minibüs şoförü sabıkalı gencin Özgecan Aslan’ı hunharca katletmesinin, her gün çok sayıda gencimizin bonzai illetinden can vermesinin nedeni Türkiye’yi yöneten kadronun tedaviye muhtaç ruh halinde aranmalıdır. Antalya’da yapımı biten bir gençlik merkezindeki tabelaya “Özgecan Aslan” yazarak sorumluluktan kurtulmuş olunmuyor.

Kaynak: durustkamu.in

    :

    :

    :

    :

    "​Erdoğan’ın Gangsteri, Akif Çağatay Kılıç" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ