close

Çocuktan Erdoğan'a Başkanlık dersi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kaçak sarayında ağırlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendi koltuğunda oturan küçük kız tarafından hazırlıksız yakalandı.
Erdoğan'ın koltuğuna oturan minik kız gazetecilerden 23 Nisan'la ilgili sorular sormasını isterken, bir basın mensubunun başkanlık sistemine dair sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Minik kız, "Benim bildiğim bir başkanlık sistemi var, o da sınıf başkanlığı. Onu da dönem başında seçmiştik zaten" dedi.

'ÇANAKKALE'Yİ GÖRMEDEN OLMAZ'

23 Nisan çocuklarını, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyeti kabul eden Erdoüğan ise, konuşmasında Çanakkale Savaşlar'na vurgu yaptı. Öğrenciler arasında bir yoklama yaparak kaç kişinin Çanakkale'yi ziyaret etmediğini öğrenen Erdoğan, çıkan sayıyı çok buldu.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; "11 kişi gitmemiş. Böyle şey olur mu? Onların okullarına bir bakmak lazım. Çanakkale'yi görmeden olmaz. Orayı yerinde görmek size tarih şuuru verecektir.

"TARİHLERİNDEN KOPAN MİLLİYETLER YAŞAYAMAZLAR"

Kabristanı ziyaret ederken göreceksiniz Tiflis'ten, Bosna'dan, Filistin'den isimler göreceksiniz. Tarihlerinden kopan milletler yaşayamaz.

O gün Kazakistan'ı ziyaret ettik. Hoca Ahmet Yesevi'yi bilmeyen, Hacı Bektaş'ı bilemez. Malazgirt'i bilmeyen Söğüt'ü bilemez."

Kaynak: BirGün

    :

    :

    :

    :

    "Çocuktan Erdoğan'a Başkanlık dersi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ