Okan Bayülgen: Siyesetçiler de sevişiyor gidin onları çekin

Makaron'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre mekan çıkışı adeti olduğu üzere muhabirlere sataşan Bayülgen, “Türkiye’de sanatçılar kadar siyasetçiler de sevişiyor ama onları çekmiyorsunuz!” dedi.
Kamuya açık bir alanda işini yapan gazetecilere çıkışan şovmen, "Siz kim oluyorsunuz da bana soru soruyorsunuz?" dedi.

Magazin muhabirlerinin efendi tutumu karşısında yüzü dahi kızarmayan Okan Bayülgen, iyice çirkinleşti. Yıllardır imza attığı tüm projeleriyle magazin basınından faydalanan ve bu sayede cebini dolduran şovmen, basın mensuplarına "Gidin kendinize onurlu ve şerefli bir meslek seçin" dedi.

Okan Bayülgen'in bu hakaretine magazin muhabirleri "Biz zaten şerefli bir iş yapıyoruz.Sizin yaptığınız sosyal sorumluluk projelerine de galalarınıza da biz geliyoruz. O zaman şerefli bir iş mi yapıyoruz?" yanıtı verdi.

"SİYASİLERİN SEKS SKANDALLARINI ORTAYA ÇIKARSANIZA"

Beyoğlu'nda gazetecilerle yürüyen Bayülgen, sataşmaya devam etti: “Siyasilerin seks skandallarını ortaya çıkartsanıza. Niye onları çekmiyorsunuz? Biz sanatçılar kolayınıza geliyor. Yanlış bir şeyde terbiyesiz yazabiliyorsunuz. Ancak siyasetçilere böyle bir şey olmuyor.”

Bayülgen, “İnsanların bacak aralarıyla ilgili haber yapmanın neresi şerefli olabilir? Siyasilerin seks skandallarını ortaya çıkartsanıza. Türkiye’de sanatçıların seviştiği kadar siyasetçiler de sevişiyor. Ancak hepiniz onlardan korkuyorsunuz. Niye siyasetçileri çekmiyorsunuz?” sözleriyle mesaj gönderdi.

Kaynak: Emre Akçaay | Makaron

    :

    :

    :

    :

    "Okan Bayülgen: Siyesetçiler de sevişiyor gidin onları çekin" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ