Bilal ve Sümeyye Erdoğan'dan sandığa kedi ayarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın geçen hafta Diyarbakır'da imam hatip müdürleri ile yaptığı toplantının altından oy hesabı çıktı.
7 Haziran sçeimlerinde HDP'nin barajı aşması halinde iktidarı kaybetme riski bulunan AKP'nin Kürt seçmenin yoğun olduğu bölgelerdeki okul müdürlerini markaja aldığı ortaya çıktı.

Bilal Erdoğan'ın Diyarbakır'daki imam hatip müdürleri ile buluşulmasının da bu çerçevede yapılan etkinlikler arasında olduğu kaydedildi.

Bilal İle Sümeyye Erdoğan'ın geçen hafta Diyarbakır'da yaptığı toplantının ardından söz konusu etkinlikte imam hatip liselerinin durumunun ele alındığı ve bu okulların saysının arttırılmasının gerekliliğinin konuşulduğu söylenmişti.

OY AYARINA "CİHAT" BENZETMESİ

Bilal Erdoğan'ın Kürt seçmenlerinin yoğun olduğu Diyarbakır'da imam hatip müdürleriyle yapılan toplantı olağanüstü güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

Toplantıda cep telefonları toplatıldı, sinyal kesiciler çalıştırıldı. İçeriği çok gizli tutulmaya çalışılan toplantıda Bilal Erdoğan 7 Haziran seçimlerini "Cihat"a benzetti. Erdoğan bu "cihat"ta okul müdürlerinin sandıklara sahip çıkmasını istedi.

Kaynak: Taraf

    :

    :

    :

    :

    "Bilal ve Sümeyye Erdoğan'dan sandığa kedi ayarı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ