Metin Akpınar: Ülke zaten bölünmüştür!

Metin Akpınar: Artık Zeki'yle olan filmlerimizi izleyemiyorum, ağlıyorum
Usta tiyatrocu Metin Akpınar, Türkiye'nin çok ciddi bir dönemden geçtiğini belirterek, "Bir ülkede, olumsuzluğa karşı dahi birlik olunamıyorsa o ülke zaten bölünmüştür" dedi. 'Bu bölünmenin, Türkiye'yi çok kötü yerlere götürebileceğini söyleyen Akpınar, "Allah korusun, iç savaş çıkar. Türk halkı çok sağduyulu, bütün tahrike rağmen savaşmıyoruz" diye konuştu.

Metin Akpınar ayrıca, Zeki Alasya'nın ölümüyle canından can koptuğunu söyleyerek "İmanlı adamım. Ölümün değişmez son olduğuna inanırım. Madene bakmazsan ölür çalışanlar. Zeki’ninki normal ölüm. Kabullenmek lazım. Ama yokluk hissi çok ağır. Artık filmlerimizi izleyemiyorum, ağlıyorum. Zeki'yi bugün görsem 'yaşa ulan' derdim" diye konuştu.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Metin Akpınar'ın açıklamalarından bölüm şöyle:

Nasıl bir dönemden geçiyoruz?

- Ciddi bir dönemden... “Teröre karşı birlik olalım” diyorlar. Eğer bir ülkede olumsuzluğa karşı dahi birlik olunamıyorsa o ülke zaten bölünmüştür. Bu bölünme bizi çok kötü yerlere götürebilir. Allah korusun, içsavaş çıkar. Türk halkı çok sağduyulu, bütün bu tahrike rağmen savaşmıyoruz. Bu yüzden önce sert söylemden vazgeçip birleştirici olmalı.

Kaynak: Hakan Gence - hurriyet.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Metin Akpınar: Ülke zaten bölünmüştür!" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete