Günün Videosu

'​AKP Türkiyesi'nden utanç manzaraları

Türkiye Karaman’da erkek çocuklara tecavüz olayının ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı. Aradan geçen zamanda Ensar Vakfı’nda patlak veren olayın, aslında buz dağının sadece görünen küçük bir parçası olduğu anlaşıldı.
KARŞI GAZETE | HABER MERKEZİ

Jandarma ve polise ulaşan son iki olay ise az da olsa utanması olanları insanlığından utandıracak boyutta. O çirkin olaylardan biri Ankara Elmadağ’da yaşandı. Jandarmanın elindeki bilgilere göre Hisarköy’de yaşayan Habip S. isimli şahıs 14 yaşındaki öz kızı Özlem S’ye tecavüz etti. Tecavüz olayı kızın annesinin jandarmaya şikayetçi olmasıyla ortaya çıktı. Skandal tecavüz olayının ardından 14 yaşındaki Özlem S, çocuk esirgeme kurumuna yerleştirildi. Baba Habip S, ise tutuklandı.

AKP’NİN “MİLLİ VE YERLİ” TÜRKİYE’SİNDE NELER OLUYOR?

AKP Türkiye’sinde yaşanan bir başka utanç verici olayın mağduru ise zihinsel özürlü Bayram Ç. oldu. Nevşehir’de yaşayan 29 yaşındaki Bayram Ç, yüzde 70 oranında özürlü. Ona annesi Songül Ç., bakıyor. Songül Ç, son bir buçuk aydır oğlunun hal ve hareketlerinde değişiklikler olduğunu fark etti. Mağdur Bayram Ç, eskisine göre daha durgun ve tedirgindi. Bayram’ın hareketleri özellikle de amcasının oğlu Şahin Ç, eve geldiği zamanlarda daha da dikkat çekici şekilde değişiyordu.

Anne Songül Ç, gözlemlediği değişiklik üzerine oğlunu psikiyatri doktoruna götürdü. Doktor, yaptığı muayenenin ardından zihinsel engelli Bayram Ç’nin tecavüze uğradığını tespit etti. Fiili livatanın yaşandığı doktor raporunda belirtildi ve durum polise haber verildi.  

Çirkin olayın detaylarını ise Bayram Ç. annesine anlattı ve “ Anne; Şahin Ç., bana ilk olarak bir caminin tuvaletinde, ikinci olarak da sen yokken eve geldiğinde tecavüz etti" dedi. Olayı anne, polise anlattı. Mağdur Bayram ise polise ifade veremedi.

Şüpheli amcaoğlu Şahin Ç., jandarma bölgesinde yakalandı. İfadesinde suçu kabul etmedi. Bunun yanı sıra mağdur Bayram ile sözü edilen yerlere birlikte gittiğini kabul etti.
 
karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "'​AKP Türkiyesi'nden utanç manzaraları" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete