'Şu güne kadar çözüm diyenler neden şimdi savaş diyor'

​Şırnak'ta çatışmada yaşamını yitiren Yüzbaşı Ali Alkan'ın Osmaniye Büyük Cami'de düzenlenen cenaze töreninde milletvekillerine tepki gösterildi.
Askerin Jandarma Yarbay ağabeyi Mehmet Alkan, kardeşinin bayrağa sarılı tabutuna 'Alim' deyip sarılarak, "Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor." dedi. 

KARGAŞA ÇIKTI

Yüzbaşı Ali Alkan'ın Osmaniye Büyük Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan AKP İl Başkanı Hamza Tor, AKP Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu'na asker yakınları tepki gösterdi. CHA'nın haberine göre Askerin ağabeyi "Benim kardeşim ölmüş, bu çapulcuların olduğu yerde ben şehidimi alacağım, Alay Komutanlığı'na götüreceğim" diyerek almak istedi, kargaşa çıktı.



BUNUN SEBEBİ KİM?

Alkan'ın Jandarma Yarbay ağabeyi Mehmet Alkan tepki göstererek, "Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor" dedi.

İl Müftüsü 'Allah ekber' diyerek namazı kıldırmak istedi ama yaşanan kargaşa nedeni ile hemen selam vererek, namazı bitirdi. Askerin naaşı, helallik alınmadan kaldırılmak istendi.

    :

    :

    :

    :

    "'Şu güne kadar çözüm diyenler neden şimdi savaş diyor'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete