Sığ İslamcı çakma Karakaya

Az kadın bedeni, az İsrail sosu... Al sana sığ İslamcı...
KARŞI GAZETE | ANALİZ

Vahdet Gazetesi, günlerdir Bar Refaeli'nin İstanbul'a gelmemesi için kampanya yürütüyor. Sonunda geliş iptal oldu. Bunu da gazetenin Yayın Yönetmeni Yener Dönmez büyük bir gazetecilik başarısı olarak anlatıyor. 

Olayın gazetecilik başarısı kısmındaki komikliğe birazdan değineceğiz ama bunun öncesinde Dönmez'in yaptığı yayıncılık üzerinden İslamcıların sığ kafalarına değinmekte fayda var. 

İslamcılar için din iki şeyden ibarettir: Kadın bedeni ve İsrail karşıtlığı. 

BUNUN İÇİN SAHTE EVLİLİK BİLE YAPTI


Bar Refaeli, İsrailli bir manken. Vahdet'e göre bu manken "siyonist"... Birincisi siyonizmin kelime anlamından bile haberleri yok. Siyonist dedikleri kadın, vicdani retçi olarak İsrail ordusuna katılmayı reddetmiş biri. (Bunun için sahte evlilik bile yaptı. Hatta İsrailli fanatikler onun reklamını yaptığı ürünleri boykot ediyor)

Siyonizm tüm dünya tarafından siyasi bir hareket olarak kabul ediliyor. Liberal siyonizmden, yeşil siyonizme kadar farklı fraksiyonları mevcut. Dönmez gibiler Siyonizm deyince Filistinlileri öldürmek anlıyor. 

Siyonizmin ne olduğunu bilmedikleri, günümüzde geçirdiği evrim konusunda iki satır bilgi sahibi olmadıkları için bu sığ kafaya göre her İsrailli siyonist. Bu şuna benziyor; her Müslüman İslamcıdır ya da her Müslüman Selefidir..

Kadın bir manken, bir dj vs... Siyasetle bizim mankenler ne kadar ilgiliyse o da o kadar ilgili...

İşin diğer tarafı, İslamcılardaki kadın bedeni fetişizmi. 

Şöyle yazmış Dönmez:

"24-30 Ağustos tarihleri arasında Siyonist manken Refaeli, İstanbul’a gelecek; 10 dakika podyuma çıkacak ve 700 milyarı alıp İsrail’e dönecekti." (Bu rakam doğru değil. Kaynak: Haaretz)

İlki, kadın İsrail'e niye dönsün?

Amerika'da yaşıyor. Ama Dönmez bu çarpıtmayı kasten yaparak haberine güç kazandırmak istiyor. Ayrıca podyuma Refaeli çıkıp bir yerlerini açmadı, yerine Türk manken çıkıp bir yerlerini açacak böylece Vahdet de büyük bir gazetecilik başarısı yapmış olacak. 

İslamcıların İslam’la sorunu burada başlıyor. Müslüman ya da değil, kadınların bedenlerinin podyumda istismarına karşı olacağına, karşı olduğu şey İsrailli oluşu. 'Bi yerini açacaksa da bizim mankenler açar kardeşim' durumu...
Dönmez başarısını da şöyle anlatıyor: "Milletçe şehitlerimize ağladığımız böyle bir dönemde, en azından her santimetrekaresi şehit kanıyla yoğrulmuş Fatih’in emaneti İstanbul, Siyonist modele çiğnetilmemiş oldu."
Şimdi burada duralım. Fatih'in emaneti İstanbul'un ırzına 50 bin türlü geçilmiş durumda. Fatih'in bıraktığı "İslami siluet" yok edildi. Bu da İslamcı bir lidere nasip oldu. Dönmez buna tek laf edemez. Ancak cakası 20'li yaşlardaki bir kıza geçer. 
Kız korkmuş gelmemiş İstanbul'a...

Haaretz gazetesi de bunu haber yapmış. (http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.672318)

IŞİD'çilerin kadınlara tecavüz ettiği, kafalarını kestiği bir coğrafyada niye korkmasın. Zaten Türkiye'nin adı IŞİD'le anılıyor, Vahdet'in de bu büyük katkısıyla dünyanın takip ettiği saygın yayın organlarından biri olan Haaretz de bütün rezilliğimizi gözler önüne sermiş oluyor. 

Üstelik de "anti-İsrail" duyurusuyla. Şimdi Haaretz'deki bu haberi okuyan hangi batılı İslam'a sıcak bakar? "Müslümanların gazetelerinde kızları tehdit edip kaçırtıyorlar, o zaman ben de Müslüman olmalıyım" der. 

Hani İslam topraklarında herkes güven içinde seyahat eder, güven içinde ticaret yapardı. Dinde Museviler İslam topraklarına gelemez, orada iş yapamaz diye bir kural var mı? Yok. 

En rahat dönemini Osmanlı'da yaşamış en rahat ticaretini Osmanlı'da yapmış Museviler, şimdi Vahdet kafası nedeniyle bir kızın bile seyahat edemeyeceği bir ülkeye çevirdiler Anadolu topraklarını. Bir de övünüyorlar bununla. 
Üstelik de "İstanbul'u Siyonist modele çiğnetilmemiş olduk" laflarıyla. Sözde Mehmet Akif'e atıf var ama Akif'i de anlamamış Dönmez..

Mesele Siyonist’e toprakları çiğnetmemekse, İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres'e 13 Kasım 2007'de

TBMM'de açılış konuşması yaptırmadı mı AKP?

Ayakta alkışlamadı mı AKP grubu?

Podyum nere Meclis kürsüsü nere?

Hadi bunu eleştirsene Sayın Dönmez?

Eleştiremezsin çünkü mideden bağlılık var değil mi?


Bulmuş bir kızcağızı...

Gidersem orada saldırırlar korkusuyla gelememiş. Bunu da büyük gazetecilik başarısı olarak anlatıyor. AKP Türkiye'nin topraklarının bir bölümünü üs olarak Amerika'ya tahsis etti daha geçenlerde. Hadi bu ciddi duruma açık muhalefet yap, günlerce sürmanşete çek... 

İslamcıların erkekliği kadına geçer, Vahdet'in erkekliği de bir mankene...

Mersin'e taşınan Barzani Petrolü'nü İsrail satın alıyor. Jet yakıtı olarak üstelik. O jetlerin kimi vurduğu açık. Hadi bu ticareti yaptıran Saray'a ve gemileriyle taşıyan oğluna iki laf etsene Sayın Dönmez...

Edemezsin. Ancak bir mankene erkekliğin söker. Bir kadına, ‘Türkiye'ye gelirsem saldırıya uğrarım’ korkusu vermek gazetecilik başarısı değildir. 

Gazetecilik gerçekleri yazmaktır. İsrail'e karşı olabilirsin. O zaman işe jet yakıtından başlayacaksın. Filistinlileri vicdani retçi olup İsrail ordusuna katılmayı reddeden Bar Refaeli öldürmüyor, jetler öldürüyor çünkü. 

Akit'in yavrusu mu çakması mı belli olmayan Vahdet gazetesinin yayın yönetmeni de Hasan Karakaya'nın çakması kadar olabiliyor ancak. Sayıları birdi iki oldular.

karsigazete.com.tr
  • Beyzat Ç
    aynı be ya Beyzat Ç - 25 Ağustos 2015 Bunların bağlı oldukları adam da böyle be ya. Gücü yetene aslan, gücü yetmeyene üç maymun. Güzelim kıza saldır allah saldır. İsraile petrol satana tık yok. Hepiniz aynısınız be ya

:

:

:

:

"Sığ İslamcı çakma Karakaya" hakkında Tweetler

DİĞER MEDYA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete