Geniş Aile film oluyor

Art arda çekilen filmlerle büyük gişe başarıları elde eden Türk Sineması’nın son yıllardaki modası, ilgi gören dizi filmlerin beyazperdeye uyarlanması oldu.
U­lan İs­tan­bu­l’ rey­ting ala­ma­dı­ğı için ya­yın­dan kal­dı­rıl­mış­tı. Da­ha son­ra bir sü­re in­ter­net­ten ya­yın­landı ancak o ma­ce­ra da kı­sa sür­dü. Şimdi de  se­vi­len di­zi­nin bir si­ne­ma fil­miy­le be­yaz­per­de­de yer ala­ca­ğı be­lir­til­di. Fil­min kad­ro­sun­da Uğur Po­lat, Şeb­nem Bo­zok­lu ve Er­kan Kol­çak Kös­ten­dil gi­bi isim­le­r yer alacak.

ASMALI KONAK

Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı As­ma­lı Ko­nak, te­le­viz­yon ta­ri­hin­de fi­na­li si­ne­ma fil­mi olan ilk pro­jey­di­… As­ma­lı Ko­nak Ha­yat adıy­la di­zi bit­tik­ten ay­lar son­ra si­ne­ma iz­le­yi­ci­siy­le bu­luş­tu ve bü­yük bir gi­şe ba­şa­rı­sı el­de et­ti.

KAÇAK GELİNLER

Baş­rol­le­ri­ni De­niz Bay­sal, Se­lin Şe­ker­ci ve Açel­ya To­pa­loğ­lu­’nun pay­laş­tı­ğı ‘Ka­çak Ge­lin­le­r’ si­ne­ma fil­mi olu­yor.  2 se­zon bo­yun­ca ek­ran­lar­da ya­yın­la­nan, 3 genç kı­zın yol­la­rı­nın ke­siş­me­si­ni an­la­tan di­zi­nin si­ne­ma ver­si­yo­nu­nun çe­kim­le­ri kı­sa sü­re son­ra baş­la­ya­cak.

GENİŞ AİLE

Geniş Aile dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz dizinin sinema versiyonunda tekrar bir araya geldi.

Ömer Uğur’un yönettiği ‘Geniş Aile: Yapıştır’ filminin çekimleri birkaç gün önce sona erdi. Filmin kadrosuna dizideki vazgeçilmez aile üyelerinin yanı sıra Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş de katıldı.  

BAŞROLDE AŞK

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül’ün ortağı olduğu  Boyut Film’in üstlendiği Başrolde Aşk isimli dizinin de sinema filmi olması gündemde. Vidan Atasever, Mustafa Sandal, Dolunay Soysert ve  Erdem Yener’in  oynadığı dizinin film kadrosunda kimlerin olacağı henüz belli değil.

Kaynak: Bugün / Gülden Avuç

    :

    :

    :

    :

    "Geniş Aile film oluyor" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete