Gökçek “montaj” yaptı, Mimarlar suç duyurusunda bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaptırdığı öne sürülen ses montajına Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu.
KARŞI GAZETE | ANKARA

GÖKÇEK MONTAJ/ DUBLAJ İŞİNE Mİ GİRDİ?


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in  Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı  Tezcan Karakuş Candan ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim’in bir  radyoda yaptığı konuşmaları ve seslerini montajlatarak sosyal medyada yayınladığı öne sürüldü. Montaj yaptıracağını twitterdan duyuran Gökçek hakkında mimarlar, suç duyurusunda bulundu.

CANDAN: "GÖKÇEK, BİLİŞİM SUÇU İŞLEDİ"

Eksik olarak ses montajı yapan Melih Gökçek’in  yine halkı kandırdığını söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Melih Gökçek ile ilgili herhangi bir programda karşı karşıya gelmedim, gelmem de. Gökçek ile aynı ortamda nefes alacağım  tek yer,  davacı taraf olarak mahkeme salonudur. Gökçek Ankara'ya yaptıklarının hesabını verirken, davacı taraf olarak mahkeme salonunda bulunmaktan mutluluk duyarım. Radyodaki konuşmalarımı  iznim olmadan cımbızlayarak montaj yaptırarak sosyal medyada yayınlamıştır. Bilişim suçu kapsamına giren bu montaj süreci ile ilgili Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduk.Melih Gökçek bu montaj işini bıraksın, Ankara’nın her  yağmurda eziyete dönen, göl olan yollarına ilişkin  Ankaralılardan özür dilesin.” diye  konuştu.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Gökçek “montaj” yaptı, Mimarlar suç duyurusunda bulundu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete