Polis gecesine 20 korumayla giden İçişleri Bakanı: Efkan Ala

Bakan Ala'nın Polis Gecesi'ne 20 koruma ile katıldığına dikkat çeken Saygı Öztürk'ten teşkilata ilişkin önemli bilgiler.
Büyük rüşvet, kara para aklama ve yolsuzluk operasyonunun ardından Emniyet'te başlatılan tasfiyelerle teşkilatın sarsıldığını ifade eden Sözcü'den Saygı Öztürk, Polis Gecesi'ne ilişkin gözlemlerini paylaştı ve dikkat çeken bilgiler verdi. Öztürk, "İçişleri Bakanı'nın kendi polisine güveni kalmamış." dedi.

İşte, Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü:

İçiş­le­ri Ba­ka­nı Ef­kan Ala, Po­lis Ge­ce­si­’n­de bir ara cep te­le­fo­nuy­la ko­nuş­tu. Ne de­di­ği an­la­şıl­ma­sın di­ye ağ­zı­nı eliy­le ka­pat­tı. Bu sı­ra­da ya­kın ko­ru­ma­la­rı te­tik­tey­di.

17 Ara­lık yol­suz­luk ope­ras­yo­nu, 169 yıl­lık Po­lis Teş­ki­la­tı­’nı sars­tı. Em­ni­yet kay­nı­yor. Her­kes bir­bi­ri­ne “pa­ra­le­l” gö­züy­le ba­kı­yor. Gü­ven kay­bı do­ruk­ta… İçiş­le­ri Ba­ka­nı Ala’­nın yıl­dö­nü­mü ge­ce­sin­de­ki tav­rı da bu­nu doğ­ru­lu­yor.

Bu Nor­mal De­ğil!

Teşkilatı hal­laç pa­mu­ğu gi­bi atan Ba­kan Ala, ge­ce­ye 20 “ya­kın ko­ru­ma­”sıy­la ka­tıl­dı. Ko­ruma­lar, ge­ce bo­yun­ca Ala’­nın et­ra­fın­da et­ten du­var ör­dü.

Ba­ka­nın bu ha­li, Em­ni­ye­t’­te­ki dep­re­min bo­yut­la­rı­nı gös­ter­di.







    :

    :

    :

    :

    "Polis gecesine 20 korumayla giden İçişleri Bakanı: Efkan Ala" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ