Fuatavni'den KPSS skandalı ilgili bomba iddia

Fuatavni KPSS soruşturmasında daha önce ifadesini 4 kez değiştiren Baki S.'nin şimdi neden ve nasıl serbest kaldığını yazdı.
KPSS soruşturmasının bir numaralı şüphelisi konumunda bulunan Baki S. dün akşam emniyetteki ifadesinin arkasından serbest bırakılmıştı.

Twitter fenomeni Fuatavni konuyla ilgili bomba bir iddiada bulundu. Fuatavni, daha önce 4 kez ifadesini değiştiren Baki S.'nin iftiracı olma karşılığında serbest bırakıldığını ileri sürdü.

İşte Fuatavni'nin KPSS soruşturmasıyla ilgili bomba tweetleri

1. Hazırladıkları KPSS Kumpas Dosyası bomboş olduğu için tek umutları sorguda elde etmeyi hedefledikleri sözde delillerdi.

2. Başörtülü hamile kadınlara ‘İtiraf et yoksa çocuğunu hapishanede büyütürsün’ tehdidi dahil gözaltındakilere her türlü baskıyı yaptılar.

3. Yaptıkları tüm tehditlere ve psikolojik baskılara rağmen gözaltındakileri tutuklamaya sevk edecek hiçbir delil bulamadılar.

4. Kumpas Davası'nın Savcısı Yücel Erkman, ...’den gelen ‘Mutlaka tutuklayacaksın’ baskısı üzerine iyice bunaldı.

5. ...'in gazabından korkan KÇG, Orhan Özdemir'in talimatı ile Emn. KOM Daire'den Selçuk Doğuş'u operasyona dahil etti.

6. Selçuk Doğuş, KÇG ekibinden Soner Yıldırım ve Tacettin Çelebi ile birlikte soruları aldığı iddia edilen Baki S.'nin avukatını kandırdılar

7. Avukat, Baki S.'yi ikna etti. Sınav sorularını önceden aldığı iddia edilen Baki S. Cemaat'e iftira atması karşılığında serbest bırakıldı.

8. Aynı konuda dört kez farklı ifade veren Baki S. tekrar ifadesini değiştirdi. Mahkemeler böyle bir şahsın ifadesine itibar eder mutlaka(!)

9. KÇG'nin avucuna aldığı ve sürekli korku verdiği Savcı Yücel Erkman, Baki S.'nin ifadesini emniyette aldı. Savcı Yücel'e acıyorum.

10. Kurduğunuz kumpasları tek tek deşifre edeceğim. İyi bilin ki, hukuk karşısında hesap verme gününüz yaklaşıyor.

BAKİ S. KİMDİR?

2010’daki KPPS ile ilgili soruşturmada bir numaralı şüpheli olan Baki Saçı, “Sorular bana Berat Koşucu tarafından sınavdan 3 gün evvel e-maille gönderildi” ifadesi vermişti.

    :

    :

    :

    :

    "Fuatavni'den KPSS skandalı ilgili bomba iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ