Maliye Lojmanları da (GÖ)TÜRGEV’e!

Ankara Emek’te Maliye lojmanlarının TÜRGEV’e verildiği iddialarını gündeme getirn CHP’li Atilla Kart, taşınmazların akıbetini sordu.
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğan’ın, aile bireylerinin, AKP’li Milletvekili ve Belediye Başkanlarının yönetiminde bulunduğu TÜRGEV’in, kamu kaynaklarından nüfuz suiistimali yoluyla haksız çıkar sağladığına dair,  her geçen gün yeni bulgu ve iddialar ortaya çıktığını öne sürdü.

TAŞINMAZLAR TÜRLÜ YOLLARLA TÜRGEV'E

Atilla Kart,Ankara’da-Emek Mahallesinde daha önce Sümerbank’a ait iken Hazine adına tescil edilen  ve Maliye Lojmanları olarak  kullanılan taşınmazların da  TÜRGEV’e devredildiği ya da kullanımına-yararlanmasına tahsis edildiği iddiasını gündeme getirerek, binalara ilgili şu soruları sordu:

- Yukarıda sözü edilen taşınmazların akıbeti nedir? Bu taşınmazların TÜRGEV’e ya da başka bir gerçek kişiye veya tüzel kişiye  devri, tahsisi, kullanımına verilmesi sözkonusu mudur? Bu yönde bir tasarruf varsa, hangi yasal gerekçe ve dayanak ile bu işlem tesis edilmiştir?

 - Türkiye’de TÜRGEV’e tahsis, devir, irtifak, bağış  ve sair nam altında kullanımına, intifaına devredilen taşınmazların , ocakların, madenlerin, meraların, orman alanlarının niteliği ve niceliği nedir?

    :

    :

    :

    :

    "Maliye Lojmanları da (GÖ)TÜRGEV’e!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete