Galip Öztürk için AKP'nin kapısını çaldılar!

Müebbet hapis cezası ile yargılandığı davadan Yargıtay'dan onama geleceği haberini alınca Batum'a kaçan Galip Öztürk için AKP'nin kapısını çaldılar.
Samsun'daki muhtar dernekleri tarafından, Samsunlu İşadamı ve Metro Holding Onursal Kurucu Başkanı Galip Öztürk'ün yeniden yargılanması için toplanan yaklaşık 400 bine yakın imza AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya teslim edildi.

Müebbet hapis cezasına çarptırılan Samsunlu İşadamı ve Metro Holding Onursal Kurucu Başkanı Galip Öztürk'ün yeniden yargılanması için Samsunlu muhtar dernekleri tarafından toplanan 382 bin imza, Ankara'da AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya ulaştırıldı.

Kampanyayı başlatan Çarşamba Metro İşletmecisi Cemalettin Durmuş, toplanan imzalarla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında, "Sayın Galip Öztürk'ün böyle bir suçlama ile itham edilmesi bizleri derinden yaralamıştır. Kimseyi suçlu ya da suçsuz ilan etmiyoruz. O yüce yargının işi. Ancak yapılan son yargılamanın adil olmadığını düşünüyoruz. Bu nedenle adil olarak tekrar yargılanması için bizler üzerimize düşeni yapıyoruz.Şimdi sıra sayın devlet büyüklerimizde. 'Hepimiz Galip'iz, adil yargıya talibiz' sloganı ile yollara düştük. Bu durum çözülünceye kadar Galip Bey'in yanındayız. Bir haber alıncaya kadar da bu işin peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "Galip Öztürk için AKP'nin kapısını çaldılar!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ