Erdoğan'dan Paris saldırısı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Paris'te meydana gelen saldırılarla ilgili şunları söyledi:

Paris'te meydana gelen saldırılarda çok sayıda kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Ülkem ve milletim adına mevkidaşım Sayın Hollande'a ve Fransız haklkına kayıpları için taziyelerimi sunuyorum. 
Her iki halkında huzurunu ve güvenliğini hedef aldığı açıktır.

Ancak terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğu konusunu hatırlatmak istiyorum. Bunun ön plana çıkması gereken bir konu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Terör konusunda 30 yılı aşkın bir süredir bunu mücadelesini veren  biri olarak bunu söylüyorum. 

Terörün milleti, ırkı, vatanı yoktur. Terörizmin hepsi kötüdür. Teröristin hepsi kötüdür. Benim teröristim iyi seninki kötü mantığını bir kenara bırakmak gerekir. Terörün kendi iddialarını ve varlık sebebiyle değerlendiremedikçe bu meselenin üstesinden gelemeyeceğimiz ortadadır.

Ankara'daki, Suruç'taki, Gaziantep'teki, Şırnak'taki ne düşünüyorsak Paris'teki eylemler içinde aynısını düşünüyoruz. Şuan Fransa'da yaşanan acıyı çok iyi biliyoruz. Bir kez daha Fransız dostlarımıza başsağlığı diliyorum.




    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'dan Paris saldırısı açıklaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete