Ensar Vakfı'ndan camide 'tiyatro': Yöneten imam, oynayanlar imam hatipli!

Osmaniye'de Ensar Vakfı'nın tiyatro grubunu oluşturan Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi öğrencileri, geçen hafta cuma namazı öncesi caminin içinde "tiyatro" sergilediler.
Osmaniye'de Ensar Vakfı Gençlik Grubu üyesi olan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan 12 kişilik ekip tarafından sahneye konulan "Gençliğe de Ruh Lazım Cancağzım" oyununu, caminin imamı Ömer Bahçeci yazıp yönetti. Geçen hafta cuma namazı öncesinde cami içinde sahnelenen oyun yaklaşık 1 saat sürdü.

Ensar Vakfı Gençlik Tiyatro Grubu tarafından hazrırlanan, Osmaniye Somuncubaba Camisi'nde namaz öncesinde izletilen "Gençliğe de Ruh Lazım Cancağzım" adlı "tiyatro" oyununun, bundan sonra da camilerde gösterileceği öğrenildi. 

İMAM: CAMİYE TİYATRO GETİRDİK

Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması gerektiğini, bunu da tiyatro oyunuyla anlatmaya çalıştıklarını belirten imam Ömer Bahçeci şunları söyledi: "Tiyatroyu camiye getirerek, halkımızla sosyal bir faaliyeti cami atmosferinde izletme fırsatı bulmuş olduk. Tiyatro bir çok il, ilçe ve okullarda ücretsiz sergilenecek. Gelen talepleri değerlendireceğiz."

    :

    :

    :

    :

    "Ensar Vakfı'ndan camide 'tiyatro': Yöneten imam, oynayanlar imam hatipli!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete