Sağol AKP!

Bize bu enflasyonla yaşamayı öğrettiğin için teşekkürler AKP...
Bilememişiz meğer AKP'nin değerini. Bir yanda mutfaktaki bir yanda cebimizdeki yangın büyürken alabildiğine, bize bu pahalılıkta nasıl hayatta kalınabileceğini, ince ince öğrettiğini farkedememişiz. Aslında bu enflasyonla yaşamayı öğrettiği için her birimiz koca koca teşekkür borçluyuz AKP'ye.

Et 38, bal 35, zeytin 17 lira. 7 liralık pirinci alamayanlar dede yadigarı bulgurun 3 liraya yükseldiğini öğrendi sayenizde. 35 liralık kahve keyfi yapamayanlar 21 liraya çıkan çayın keyfini çıkarmaya çalışıyor açık açık çaylar içerek. Yanında kilosu 60 liraya çıkan cevizin-bademin, 50 liraya yükselen antep fıstığının lezzetini alamasak da artık 12 liraya aldığımız ay çekirdiğini uzun saatler çitleyip, mısırla sinema keyfi yerine televizyon sefası sürmeyi öğrendik. 

Ha bir de şişmanlayıp diyet programlarına mecbur kalmamak için 2 liralık domates 3 liralık marul, 3 liralık salatalık ve üzerine haşlanarak serpilmiş 7 liralık yeşil mercimekle yapılan salatayı keşfettik. Salatayı zeytinyağsız yemeyi öğrettiğin için de sağol AKP!  

Vergiler sebebiyle dünyanın en pahalı benzini Türkiye'de. Alamıyoruz belki ama zaten özel araç kullanıp çevreyi de kirletmiyoruz. Hem toplu taşıma araçlarında sosyalleşmeyi hatırladık sayenizde. Trafikte mahsur kalıp uzun uzun birlikte yaşadık toplu taşıma araçlarında. Hoş toplu taşımaya da zam geldi ama her zevkin bir bedeli olmalı değil mi?

NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Bize enflasyon ile yaşamayı öğrenttiği için AKP'ye ne kadar teşekkür etsek az aslında. 

AKP'nin sayesinde okulda öğrendiğimiz matematik bilgisinin doğru olmadığını da öğrendik. Çünkü memurun işçinin emeklinin enflasyon karşısında ezilmediğini gördük. Devletin çalışanına ve emeklisine verdiği zam TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarına yaklaştı. Böylece istatistik bilgilerimizi de sıfırladık. 

Ha bir de itibarımız arttı geçen yıllarda. Artık 1.150 odalı bir sarayımız, odalarının sayısını bilemediğimiz milyon dolarlık ultra lüks uçaklarımız, alamadığımız benzinle binemeyeceğimiz lüks makam otomobillerimiz oldu. 

O kadar borçluyum ki aslında AKP'ye... Bu minnet altında uzun süre kalmak istemem. İlk seçimde borcumu ödemek istiyorum sana AKP... Her şey için sağol. 

    :

    :

    :

    :

    "Sağol AKP!" hakkında Tweetler

    DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete