İlahiyat fakültesinde skandal

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin facebook sayfasındaki +18'lik mesajlar dikkat çekiyor.
Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın adını taşıyan Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin facebook sayfasındaki +18′lik mesajlar krize neden oldu.

“Gizli İtiraf” başlığıyla açılan facebook sayfasında İlahiyatlı gençlerin karşılıklı aşk itirafları, dedikoduları ve yaşadıkları özel konular paylaşılıyor. Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre gençler, isim yerine rumuzla haberleşiyor.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

“ZENGİN DİYE ÇIKIYOR”

M.A adındaki şahıs B. adlı kızla çıkıyor. Sözde kızı çok seviyor. Ama kız zengin olduğu için peşinden koşuluyor. Umarım o kız bir gün gözünü açıp karşı tarafın ne için onunla birlikte olduğunun farkına varır. Rumuz : Yok artık

“YEŞİL MONTLU, ÇOK TATLISIN”

İtiraf ediyorum. Site Düğün Salonu’ndaki Üniversite partisine dışarıdan katıldığını öğrendiğim, yeşil siyah montlu, isminin Ali Osman olduğunu öğrendiğim çocuk çok tatlısın. İtirafı okuduysan beğen. Rumuz: Türkçe öğret.

“O KIZ MASUM DEĞİL”

Sevgili ilahiyatlı genç, sen o kızı masum sanıyorsun ama o hiç de masum değil. En azından senin tanıdığın gibi birisi hiç değil. Seni hak etmiyor. Rumuz: Aşk uzaklarda

“SENDEN HOŞLANDIM”

Salı günü Form Kavşağı ışıklarında beni görüp arkamdan gelen ve bankamatikte yardımcı olan orta boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, siyah montlu, elinde laptop çantası olan arkadaş, senden çok hoşlandım. Lütfen bu gönderiyi beğen sana ulaşayım. Rumuz: Siyah saçlı kız

“GÖRÜCÜM ALKOL ALIYORMUŞ”

Eve bir görücü almayı kabul ettim. Önden bayanlar geldi. Annesi, oğlumun ahlakına kefil oldu. Oğlanı daha görmedim. Araştırdık, alkol kullandığını öğrendim. Rumuz: Allah ıslah etsin.

UYARI ALDILAR

Bu yazışmalar üzerine sayfa yöneticileri, öğrencileri uyardı. “Esvetül hicap” rumuzuyla yazan yönetici “İlahiyat veya din kültürü hangisinin öğrencisiyseniz, bu fakültenin ne olduğunun ve insanların size bakışlarının farkına varın. Davranışınızı yeniden düzenleyin” dedi. Uyarıya rağmen yazılar sayfada sergilenmeye devam ediyor.

Kaynak: Sözcü / Ali Ekber Ertürk

    :

    :

    :

    :

    "İlahiyat fakültesinde skandal" hakkında Tweetler

    DİĞER EĞİTİM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete