Hangi AKP'liye inanalım

Ülkenin gündemine bomba gibi düşen 'MİT TIRLARI' görüntüleri kafaları karıştırdı.
KARŞI GAZETE HABER MERKEZİ

Cumhuriyet Gazetesi'nin bu sabah yayınlamış olduğu 'MİT TIRLARI' görüntüleri gündeme bomba gibi düşerken AKP'nin yaptığı açıklamalar ise durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya koydu.


AKP'Lİ YASİN AKTAY NE DEMİŞTİ?

AKP Siirt milletvekili adayı ve AKP Dış İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Adana ve Hatay’da durdurulan MİT TIR’larının Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) gittiğini söylemişti.

'CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ'NDEN YALANLAMA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,
Yasin Aktay’ın Türkiye’nin Özgür Suriye Ordusu’na silah gönderdiği iddialarına yönelik bir soruya:

 “Bir parti yetkilisinin açıklaması olduğunu biliyorum. Ancak ben tekrar tekrar bu konuda devletin resmi görüşünü vurgulamak istiyorum. Suriye’deki kriz başladığından beri Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Dışişleri Bakanımızın da dediği gibi Türkiye Suriye’deki hiçbir gruba asla silah göndermemiştir. Parti yetkilisi o açıklamayı neden ve hangi temelle yaptı, bunu bilemiyorum.” demişti.

TÜRKMENLER BİZE YARDIM GELMEDİ DEDİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hatay'daki MİT TIR'ı için "Türkmenlere giden yardımlar var"  demiş fakat Suriye Türkmen Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin El-Abdullah, "Türkmenlere yardım getiren bir TIR yok. Geçen hafta İsviçre'den içinde kıyafet olan bir TIR geldi" diyerek Efkan Ala'yı yalanlamıştı.

KAFALAR KARIŞTI

AKP'nin 'MİT TIRLARI' skandalı ile ilgili yaptığı çelişkili açıklamalar, devletin en üst düzey makamı 'Cumhurbaşkanlığı'nın yalanlaması ve gündeme bomba gibi düşen görüntüler vatandaşın kafasında soru işaretleri bıraktı.

KARSIGAZETE.COM.TR
 

    :

    :

    :

    :

    "Hangi AKP'liye inanalım" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete