Reza Zarrab’ın avukatından flaş hamle!

New York Times muhabiri Benjamin Weiser, Reza Zarrab'ın avukatının kefalet isteği ve koşulları hakkında çok çarpıcı bilgiler verdi.
Weiser, Zarrab'ın avukatı tarafından mahkemeye sunulan teklifte 10 milyon doları peşin olmak üzere 50 milyon dolarlık bir kefalet bedeli önerdiğini belirtti. 

Dikkat çekici bilgiler bununla da bitmiyor.

Weiser'ın verdiği bilgilere göre, Zarrab New York'ta bir evde kalacak, GPS ile takip edilecek ve evinin kapısında 24 saat boyunca silahlı güvenlik görevlileri nöbet tutacak. 

Ancak bilgilere göre savcı Preet Bharara'nın ofisi Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman'ın bu teklifini 'yetersiz' olduğu gerekçesiyle reddetti. 

Avukatlar konuyu bir kez daha kefalet duruşmasına götürmek için başvuruda bulundu.

EBRU GÜNDEŞ VURGUSU

Zarrab'ın avukatlarının ifadesine göre İran asıllı iş adamı 50 milyon dolar tutarındaki kefaletin kabul edilmesi durumunda 'uluslararası şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in kariyerine zarar vereceği' gerekçesiyle anlaşmadan kaçmayacak.

EMSAL DAVA

Zarrab'ın avukatı, daha önce benzer suçlamalarla karşılaşan Çinli milyarder Ng Lap Seng için sundukları teklife yakın bir kefaletin kabul edildiğini ve aynı şartların kendileri için de geçerli olması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: CNN Türk

    :

    :

    :

    :

    "Reza Zarrab’ın avukatından flaş hamle!" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete