İngiliz komedyen John Oliver Erdoğan’ı yine tiye aldı

İngiliz komedyen John Oliver, 7 Haziran seçimlerini ve 'Ak Saray'daki altın klozet' tartışması' üzerinden Erdoğan'ı tiye aldı
ABD’li HBO kanalında yayınlanan “Last Week Tonight with John Oliver” şovunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tiye alan komedyen John Oliver, izleyecileri güldürdü.


KLOZET TARTIŞMASINI GÜNDEMİNE TAŞIDI

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı Sarayı Ak Saray’ı ve Erdoğan’ı tiye alan Oliver, bu kez seçimlerde tek başına iktidar çoğunluğunu kaybeden AKP’yi ve Erdoğan’ın klozet tartışmasını gündemine taşıdı.

TRAJEDİ OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Oliver, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Milletin vergileriyle Ak Saray’a altın klozet yaptırdı” iddialarına yanıt olarak “Kaybeden şehri terkeder” çağrısında bulunun Erdoğan’ın bu teklifini “trajedi” olarak değerlendirdi.

Oliver aynı zamanda bu tartışmayı gerçek bir “Game of Thrones”a (Taht oyunları) benzetti.
  • Can Polatlı
    Eski haber Can Polatlı - 10 Haziran 2015 7 ay önceki John Oliver programını yeni bir habermiş gibi sunmanız takdire şayan. Gazetecelik dediğin böyle olur zaten. Okunmamış her haber yenidir. (!)
  • Troll Avcısı
    Okuma özürlü AkTroller sizi Troll Avcısı - 11 Haziran 2015 Can Polatlı isimli AkTroll kadrolu arkadaş hemen yorum yazacağına haberi okusan dumur olmayacaksın belki. Klozet tartışması 7 ay önce var mıydı? Senin kısmi hafızanın hatırladığı John Oliver imzalı Erdoğan makarası eski olan. Gün geçmiyor ki Erdoğan bizi dünyaya makara malzemesi yapmasın. Bunların ancak bir kısmı Türk kamuoyuna yansıyabiliyor. Malum medyanın büyük kısmı yalamakla meşgul. Dünya medyası taramamız yetersiz...

:

:

:

:

"İngiliz komedyen John Oliver Erdoğan’ı yine tiye aldı" hakkında Tweetler

DİĞER DÜNYA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete