Şemdinli'den kahreden haber!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada 1 astsubay şehit oldu.
Kaza, Şemdinli’nin Aktütün Köyü kırsal kesiminde meydana geldi. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada olayın bugün saat 12.20′de Hakkari’nin Şemdinli İlçesi kırsal kesiminde bir tankıın mevzilenmesi esnasında meydana geldiği belirtildi. Olayın kaza sonucu meydana geldiği ve bir askerin şehit olduğu ifade edilen açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” denildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle, “14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 12.20’de Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında bir tankımızın mevzilenmesi esnasında meydana gelen kaza sonucunda içerisinde bulunan bir silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Şemdinli'den kahreden haber!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete