Günün Videosu

Erdoğan yanlış takıma patladı: PSV ile Feyenoord'u karıştırınca...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'daki TİKA projeleri açılış töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk İşkodra Şeyh Şamia Lisesi ve Restorasyonu Tamamlanan Kosova Emin Paşa Camii açılışları ile Bilahare Açılışı Yapılacak Projelerin Tanıtım Töreni’ne katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erdoğan, Madrid’de maç öncesi Hollandalı taraftarların mültecilere bozuk para atmasına da sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İspanya’da bir meydanda Feyenoord takımının taraftarları oradaki mültecileri affedersiniz meydanda oynatıyorlar. Şınav çektiriyorlar” dedi. Erdoğan’ın konuşması sırasında olayları gerçekleştiren PSV taraftarları için yanlışlıkla Feyenoord demesi de dikkat çekti.

''TÜRKİYE'NİN PES ETMESİNİ İSTİYORLAR''

Pek çok ülke Türkiye'nin dizleri üzerine çökmesini pes etmesini istiyor. Tüm bu terör olaylarının arkasındaki gerçek budur. Yanı başımızdaki Suriye'de zor şartlar altında mücadele eden Türkmen, Arap Kürt kardeşlerimizin aynı duyguları taşıdığını biliyoruz.

PSV İLE FEYENOORD'U KARIŞTIRINCA...

PYD gibi, YPG gibi terör örgütleri Kürt kardeşlerimizin küçük bir bölümünden destek alıyor. Türkiye'deki PKK gibi. Onları asıl destekleyenler farklıdır. Bu terör örgütlerinin elindeki silahlara baktığımız zaman Batı'yı görüyoruz. Bunlar bu parasal kaynakları nereden buluyorlar?

Bize samimi yaklaşın. Teröre karşı samimi olun. Bugün bize yarın size. Fransa'da terör eylemi oluyor kıyametler kopuyor.  İspanya’da bir meydanda Feyenord takımının taraftarları oradaki mültecileri affedersiniz meydanda oynatıyorlar. Şınav çektiriyorlar. 

Eskiden çok çirkin bazı şeyler olurdu burada söyleyemeyeceğim para atılırdı. Aynısı burada yapılıyor. Batının karakterinde bu var ama bizde yok. Utanmadan sıkılmadan bunu yapıyorlar.


"YAZIYORLAR ERDOĞAN GİDERSE..."

Kandil’in tepesinde de aynı sözler. Ancak Erdoğan giderse Türkiye’ye istikrar gelirmiş... Ne kadar da Türkiye’yi düşünüyorlar... Yazarlar yazıyor... Erdoğan giderse istikrar gelir. Erdoğan geldiği zaman Türkiye’nin hali neydi, bugün Türkiye’nin hali ne? 2002’nin Türkiye’si ortada... Delikli kuruşa muhtaç olan bir Türkiye’yi devraldık. Bunlar Kandil’in ağzıyla konuşuyorlar. Bunların birbirinden farkı yok. Ülkemizde ve coğrafyamızda verdiğimiz mücadele adeta yeni bir kurtuluş mücadelesidir."

"PAÇAVRALARIN ATTIĞI BAŞLIKLARI GÖRÜYORSUNUZ"

Aydın müsveddelerinin bu olaylara nasıl yaklaştığını gördünüz değil mi? Bazı paçavraların attığı başlıkları gördünüz değil mi? Atıyor başlığı, batsın senin başkanlığın bilmem ne... Bizim böyle bir derdimiz yok ya... Sizin derdiniz bu ülkeyi bölmek, parçalamak. Ama parçalayamayacaksınız, bölemeyeceksiniz, bunu böldürtmeyeceksiniz. 

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan yanlış takıma patladı: PSV ile Feyenoord'u karıştırınca..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete