Günün Videosu

Yakıt parası için sevgilisine fuhuş yaptırdı

Adana'da bir takcisi yakıt parası için sevgilisine fuhuş yaptırdı.
Adana'da müşteri gibi davranan polise yakalanan taksici 39 yaşındaki Serbay K.'nın sevgilisi 36 yaşındaki Sibel T. ile İpek takma adını kullanan 35 yaşındaki Meryem T.'ye yakıt parası karşılığında fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova İlçesi'nin Toros Mahallesi'nde oturan Meryem T.'nın para karşılığı fuhuş yaptığı bilgisini aldı. Müşteri gibi hareket ederek Meryem T. ile temasa geçen polis ilişki için pazarlık yaptı. Polislere, arkadaşını da getirebileceğini söyleyen Meryem T., 500 TL para ile otel masraflarını da karşılamasını istedi. Pazarlık sonrasında Meryem T., "Ben oraları bilmem, benim taksicim var, adresi ona tarif edersiniz, o bizi getirir" dedi. Polisler, taksici Serbay K.'ya adresi tarif edip beklemeye başladı.

Eve giren Meryem T. ile Sibel T. ve taksici Serbay K., müşteri gibi davranan polislerden 500 lirayı alınca gözaltına alındılar. Ahlak Büro Amirliği'nde ifade veren zanlılardan Serbay K., Meryem T.'yi 1.5 yıldan beri tanıdığını, genç kadının eşinin cezaevinde yattığını belirterek, "Fuhuş yaptığını biliyordum, benden kendisini müşteriye götürüp getirmem karşılığında aracıma yakıt koyuyordu. Sevgilim Sibel de onun arkadaşı, ama fuhuş yaptığını bilmiyordum" dedi.

Emniyette sorgulanan Sibel T., sevgilisinin kendisine fuhuş yaptırdığını, Meryem T.'nin müşteri bulduğunu söyledi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Yakıt parası için sevgilisine fuhuş yaptırdı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete