Araba pert olmuş!

16 Temmuz 2015 - 03:59
EĞİTİM
Seçimlerden 2 hafta önce başlattığı imam hatip lisesi açılışlarına seçimlerden sonra hız veren Milli Eğitim Bakanlığı, son bir buçuk ayda 1000’den fazla imam hatip lisesi dersliği açtı.
 
***
İTİRAF
Suriye televizyonu, Halep’te canlı olarak yakalanan "cihatçı"(!)ların, Türkiye'de bulunan kamplarda Türk, Amerikalı ve Katarlı subayların elinde eğitim aldıklarını itiraf ettiğini iddia etti.
 
***
AYMAZLIK
Diyarbakır’daki 5 Haziran HDP mitinginde 4 kişinin ölümüne, 414 kişinin de yaralanmasına neden olan bombayı yerleştiren IŞİD militanı Orhan Gönder’in saldırıdan iki gün önce asker kaçağı olduğu için polis tarafından yakalanıp serbest bırakıldığı açıklandı!
 
***
TEORİ ve PRATİK
İzmir polisi tarafından, terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan ve mahkemece tutuklanan 7 kişiden 2'sinin AKP üyesi olduğu ortaya çıktı.
 
***
TAHAMMÜLSÜZLÜK
"Genç İslami Müdafaa" adlı bir örgüt, Ankara sokaklarını "Eşcinselleri öldürün!" anlamına gelen afişler astı. 
 
***
UTANÇ TABLOSU
Son on yılda ülkemizde kadına şiddet olayları tam 14 kat arttı! 
 
***
PERHİZ VE LAHANA TURŞUSU
TSK, Suriye sınırına yerleştirilen Fırtına Topları ve Tankların namlularını İŞID'a doğrulttu! 
 
***
EVET AMA...
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 7 Haziran'da seçmenin, AKP'ye ”Araba sağa sola da çekiyor. Rot balans ayarı yaptır. Arabanın çekişinde düşme var. Buji, platin ayarını yaptır. Vantilatör kayışı gevşemiş olabilir. Karbüratörü temizlettir. Egzozdan çatlak sesler geliyor, tamir ettir” mesajı verdiğini söyledi! 
 
Beyim bence bu araba pert olmuş!

    :

    :

    :

    :

    "Araba pert olmuş!" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete