Denizli: "Fenerbahçe'nin kaybetmesinin nedeni..."

Teknik direktör Mustafa Denizli, Lig Tv ekranlarında yayınlanan Maraton adlı programda, Fenerbahçe'nin yenilgisine değindi.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi G.Birliği 2-1'lik skorla kazandı.
 
Teknik direktör Mustafa DenizliLig Tv ekranlarında yayınlanan Maraton adlı programda sarı-lacivertlilerin aldığı mağlubiyeti yorumladı.
 
İŞTE O SÖZLER...
 
"Fenerbahçe'nin kaybetmesinin nedeni şudur... Büyük takım olmasına rağmen Gençlerbirliği gibi oynasaydı... Peki neydi Gençlerbirliği'nin oyun planı?
 
Çok adamla, zaman zaman El Kabir dahil ama 9 kişi Fenerbahçe ataklarında topun arkasındaydı. Buna mükabil Fenerbahçe en önemli kozlarını eritti, gitti. Fenerbahçe, Gençler kalesine çok yakın oynadı. Bunun tam tersini yapması lazım. Onlarda Kabir dışında sürali futbolcu yok ama Fenerbahçe'de bu koşuları yapacak 2 kanat var. Bu oyun şekliyle yavaş oynamak zorunda çünkü koşu yapacak alanı yok.
 
Fenerbahçe'nin oyun planı topu kullanma ama topu kullanmak için sana alan lazım.Emenike Sow ve Kuyt geriye gelecek... Gençler bu alanı bırakmadı. Gençler'in ekmeğine yağ sürdüler. Emre kötü gününde, Diego öyle, Mehmet zaten çabuk değil. Caner ve Gökhan'ı kullanamadı. Koşu yapacak alanı yoktu. Fenerbahçe maçı kazanmak için ne çaba ne de kalite gösterdi. Gençlerbirliği çok haklı bir galibiyet aldı. "

    :

    :

    :

    :

    "Denizli: "Fenerbahçe'nin kaybetmesinin nedeni..."" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ