​Yılmaz'dan Bahçeli'yi kızdıracak sözler!

Muhafazakar Yükseliş Parti MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Erdoğan, Bahçeli’ye ilham olmalı" dedi.
Muhafazakar Yükseliş Parti MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Erdoğan, Bahçeli’ye ilham olmalı. Her fırsatta Bahçeli tarafından eleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tek adamlıkla suçlayan Bahçeli kendisi ile Erdoğan arasında bir kıyaslama yapmalıdır” açıklamasında bulundu.

Yılmaz, yazılı açıklamasında, “tek adamlıkla” suçlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski partisi AKP’nin 13 yılda 3 farklı ismi Başbakan yaptığını belirterek, “AK Parti’de 3 Genel Başkan değişti. AK Parti bu manada siyasetin en üretken ve doğurgan yapısı oldu. Bu nedenle Bahçeli ben dahil ihraç ettiği isimleri üst üste koyduğunda kendisinin ne kadar tahammülsüz bir ihtirasa sahip olduğunu görecektir” dedi.

47 YILDA İKİ GENEL BAŞKAN

“MHP sözde Türk İslam davasına hizmet ettiğini söylese de uygulamada ne olduğu belli olmayan ırkçı bir Türkçülük ile bu tezin karşıtlarını besleyen bir ideolojiye dönüşmüştür” iddiasında bulunan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Yarım yüzyıllık bir parti bugüne kadar 2 Genel Başkan ile gelmiştir. Muhsin Yazıcıoğlu ile başlayan ötekileştirme ve hain damgası vurma dalgası hala devam ettirilen bir gelenek olarak sürdürülmektedir.

Bahçeli için mutlak hedef kendisini Genel Başkan tutacak senaryolardır. Bunun haricinde iktidar olmak ya da ülke yönetimin de görev almak diye bir gayesi olmamıştır. Gençliğini de gördük. Ülkeye bir ağır kriz ve Öcalan’ı siyasi bir figür olarak hediye eden Bahçeli çözüm sürecinin temelini atan ve ülkenin bugünkü sürecini de hazırlayan isim olmuştur.”


Kaynak: ANKA

    :

    :

    :

    :

    "​Yılmaz'dan Bahçeli'yi kızdıracak sözler!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete