​Kemal Kılıçdaroğlu yeniden ‘Genel Başkan’ seçildi

CHP'de 35. Olağan Kurultay'da tek aday olarak seçime giden Kemal Kılıçdaroğlu, aldığı oylar sonucu yeniden Genel Başkan seçildi.
Ankara’da gerçekleştirilen CHP 35. Olağan Kurultayı’nda mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, tek aday olarak girdiği oylamada 990 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. 248 oy geçersiz sayıldı.

CHP’nin 35. Olağan Kongresi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun tek aday olarak girdiği genel başkanlık için yapılan oylama tamamlandı. Arena Spor Salonu’nda yapılan kongrede oy sayma işlemi saat 23.15’te başladı. Sonuçları Murat Karayalçın açıkladı. Karayalçın, oy kullanan delege sayısı bin 238 olduğunu, geçerli oy sayısının ise 990, geçersiz oy sayısı ise 248 olduğunu belirtti. Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 990 oy ile yeniden genel başkan seçildiğini kaydetti.

KILIÇDAROĞLU’NUN SANDIĞINDAN 40 OY ÇIKTI

CHP 35. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için oy kullanma işlemi tamamlandı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy kullandığı 1 numaralı sandıkta 53 oy kullanıldı. 40 oyun Kılıçdaroğlu’na çıktığı sandıkta 10 oy ise boş çıktı.

    :

    :

    :

    :

    "​Kemal Kılıçdaroğlu yeniden ‘Genel Başkan’ seçildi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete