Gürsel Tekin'den o imama sert tepki

CHP’li Gürsel Tekin’den Görmez’e çağrı: Modoko Camii imamı ile ilgili bir soruşturma başlatacak mısınız?
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çağdaş Ses’i ziyaret ederek gündeme ve CHP’de yaşananlarla ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları sırasında İstanbul Ümraniye’deki Modoko Camii’nde partili bir arkadaşının yaşadığı olayı anlatan Gürsel Tekin, Cuma namazında ‘Artvin Cerattepe’deki eylemler Almanlar’ın işidir!’ diye fetva veren Modoko Camii imamı ile ilgili Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e çağrıda bulunarak, o imam hakkında soruşturma açılıp açılmadığını sordu.

İşte CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in o açıklamaları:

MODOKO CAMİİ İMAMI: ARTVİN CERATEPE'DEKİ EYLEMLER ALMANLARIN İŞİDİR"

“Partili bir arkadaşım geçen hafta Modoko’da Cuma namazına gidiyor.. Cami imamı fetva veriyor… ‘Artvin Cerattepe’deki eylemler Almanlar’ın işidir!’ Kim diyor bunu? 78 milyon yurttaşımızın vergisi ile maaşını alan devletin Diyanet İşleri Kurumu’na bağlı sözde bir din adamının konuşması… Nereden bu referansı alıyor? Sarayın benzer konuşmalarından...

“DİB BAŞKANINI DA GÖREVE DAVET EDİYORUM...”

Ben buradan Diyanet işleri Başkanı’na çağrıda bulunuyorum! “Modoko’daki camii imamı ile ilgili bir soruşturma başlatacak mısınız?.” Eğer bu imam kardeşimiz siyasete çok meraklı ise hemen gider AKP Ümraniye ilçesine üyeliğini yapar ve buradan da istifa eder ve o zaman siyaset yapmaya başlayabilir! Bu doğal hakkıdır. Ama benim vergim ile orada binlerce insan ibadetini yaparken insanların kafasını karıştırarak bilgisiz kirli cümleleri kullanmasını şiddetle kınıyorum ve Diyanet İşleri Başkanı’nı da göreve davet ediyorum…”

Kaynak: Çağdaş Ses

    :

    :

    :

    :

    "Gürsel Tekin'den o imama sert tepki" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete