Tutmayın küçük enişteleri: Emret akşam namazını Rusya'da kılalım!

Kendilerini 'akıncılar' diye isimlendiren at kulubü üyeleri coştu, yandaş medya da Erdoğan propagandası için haberin üzerine atladı.
Düşürülen Rus savaş uçağının ardından ilişkilerin kopma noktasına geldiği Türkiye-Rusya ilişkileri, hayatımızın hemen her alanında kendisini hissettiriyor. Ankara-Moskova hattından gelen her bir yeni açıklama vatandaşlar arasında da geniş yankı buluyor. Gerilim magazinleştikçe de ortaya fıkra gibi haberler çıkıyor. Bunlardan sonuncu da ‘yok artık dedirtecek’ türden. İşte son haberin hikayesi…

YANDAŞ MEDYANIN UMUDU ATÇILIK KULÜBÜ!



Ardahan merkezli Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü üyeleri belki dikkat çekmek belki de etkinliklerini duyurmak için bir basın açıklaması yaptı. Bu açıklamada konuşan kulüp üyesi Ümit Arabul, “Bizler sınır bekçileri akıncılar olarak atlarımıza bindik ve devletin başı emir verirse akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” dedi.

Arabul’un bu açıklamasını yandaş Haber 7 sitesi ise sanki bu sözleri TSK’da görevli bir muvazzaf orgeneral söylemiş gibi manşetine çekti. Ortaya ise Aziz Nesin’lik bir durum çıktı…

Not: Cumhurbaşkanı Erdoğan 2012 yılında yaptığı bir açıklamada "En yakın zamanda Şam'a gidecek, kardeşlerimizle kucaklaşacağız. Emevi Camiisinde namazımızı kılacağız" demişti.

Kaynak: sozcu.com.tr - haber.sol.org.tr

    :

    :

    :

    :

    "Tutmayın küçük enişteleri: Emret akşam namazını Rusya'da kılalım!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete