Erdoğan'dan HDP'li bakanlar açıklaması

Cumhurbaşknı Erdoğan, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'İskele Sancak Özel' programında gündemi değerlendiriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayındaki açıklamalarından satır başları şu şekilde; 
 
HDP'Lİ BAKANLAR HAKKINDA...

Bu zatların malüm bakan olması aslında bir geçici seçim hükümetinin kurulmasına zemin hazırlayan süreç malum hükümet kurma görevini en fazla milletvekiline sahip olan AK PartiGenel Başkanına vermiştim. Ve Başbakan bir takım görüşmeler yapmıştı ve bu görüşmeler sonrası hükümet kurulmayınca bana görevini iade etti ve ben 5 günlük süre içerisinde ikinci bir hükümet kurma görevini başka bir kişiye vermedim. Büyük bir zaman kaybı olacağından vermedim. 
 
'BUNLARIN ÖNÜNE BU METİN NEREDEN GELDİ?'
 
Başbakan bakanlık için partilere teklif götürdü ancak CHP kabul etmedi ve MHP'den de sadece Sayın Türkeş kabul etti. Bugün bu aldığımız istifa haberleri de çok manidardır. Yaptıkları suçlamalar ise çok ağır ve çirkin ithamlar.Bakanlar Kurulu'nda bunları kullanmadılar. Benim merakım şudur; Acaba bunların önüne bu metin nereden geldi.
 
'ÇÖZÜM SÜRECİNİ YIKAN ONLARDIR'
 
Burada çok çok çirkin ifadeler var. Bir defa çözüm sürecini başlatan benim. Çözüm sürecini yıkan onlardır. Şuanda arkasına aldıkları terör örgütü ile birlikte ayakta kalmaya çalışanlar da bunlar. Bütün bu yaşanan olaylarda mayınlamalar kimler tarafından yapılıyor? Hendekler kazılıyor bunlar HDP'li belediyeler tarafından kazılıyor.
 
BAHÇELİ 'ERDOĞAN'A HAYIRLI OLSUN' DEDİ BU YAKIŞIR MI?
 
Sayın Türkeş çıktı 'bana milletim görev verdi ben babamdan da bunu yaşıyarak tavsiyemi aldım' dedi. Anında partisin kendisi hakkında aldığı kararlar da belli. Devlet Bahçeli çıktı ne dedi? ''Erdoğan'a hayırlı olsun'' bu yakışır mı. Türkiye'ye hayırlı olsun demesi gerekirdi. 
 
PYD, PKK ile iç içedir ve terör örgütüdür.
 
En yakın partiye olan oy oranı yüzde 16. Şuan da iktidar olan parti seçimi kaybeden değil seçimi kazanan partidir. Ondan sonra gelenlerinde oy oranı ortada.

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'dan HDP'li bakanlar açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete