Demirtaş AA'nın o haberiyle öyle bir dalga geçti ki...

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, sosyal medyada paylaştığı açık mektupla Anadolu Ajansına cevap verdi.
Anadolu Ajansı'nın paylaştığı ve PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin gönderdiği iddia edilen mektupların detaylarının yer aldığı haber bugün sosyal medyanın da gündemindeydi. AA'nın haberine göre HPG'nin, vatandaşlara mektup göndererek, "Eğer sizin ailede bir oy AKP veya başka partiye gitsin, hesabımız da büyük olacağını bilmeniz gerekir" tehdidinde bulunduğu iddia edildi.

Sosyal medyada gündemin en çok konuşulan konularından biri haline gelen ve altında "HPG" imzalı mühür görülen 'tehdit mektubu'nda, 'AK Parti milletvekili adayları ile görüştüğü ve evlerinde ağırladığı' ileri sürülen vatandaşlara şu tehditlerde bulunuluyor:

"O PARALARI BURNUNUZDAN GETİRMESİNİ..."

"Biz bir hususa anlam veremiyoruz. Yani AKP bu kadar kirlenmişken nasıl olur da yanında yer alıyorsunuz. Ya anlamıyorsunuz ya da sizi satın alacak paralar akıtmaktadır. Eğer bu duyduklarımız gerçek ise o paraları burnunuzdan getirmesini gayet iyi bildiğimizi sizin de bilmeniz gerekli.

"EĞER SİZİN AİLEDE TEK BİR OY..."

Eğer sizin ailede tek bir oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımız da büyük olacağını sizin bilmeniz gerekir.".

İşte Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberdeki o mektup;



DEMİRTAŞ FENA Tİ'YE ALDI

HDP Eş Gene Başkanı Selahattin Demirtaş ise Twitter üzerinden Anadolu Ajansı'nın bu haberiyle fen dalga geçti. Demirtaş bir "mektup" fotoğrafı paylaşarak "Böyle bir not geldi bana. Doğrusu hafif ürperdim biraz . Ciddiler sanki." mesajın paylaştı.


 
  • yagizkorel
    yaşa demirtaş yagizkorel - 20 Mayıs 2015 oyum senin demirtaş birazcık daha dogu dilinden batıya gel daha coook oy verecegiz saNA

:

:

:

:

"Demirtaş AA'nın o haberiyle öyle bir dalga geçti ki..." hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete