'Tarafsız' Erdoğan yine CHP'ye salladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış törenlerini miting alanlarına çevirerek muhalefete saldırmayı sürdürüyor...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siz şahsımın resmini hurriyet.com tr’ye koyup, altına şok haber diye yazdıktan sonra yüzde 52 idam yazıp tepkiler gelince bunu niye kaldırdınız sosyal medyanızdan? Bu yayın gruplarına karşı tavır koymalısınız. Muhtar olamaz diye başlık attınız. Ne oldu muhtar olmadım ama belediye başkanı da başbakan da cumhurbaşkanı da oldum” dedi.

Deniz doldurularak yapılan Ordu-Giresun Havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bakanlar ve milletvekillerinin katılımıyla açıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Son günlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da Ferhat ile Şirin hikayesini bol bol anlatmaya başladığını vurgulayan Erdoğan, “Öğrenmiş. Bir şeyler daha öğrenecek. Öyle aşk her kişinin işi değil, er kişinin işi... Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Bunların böyle bir şeyi oldu mu bugüne kadar? SGK’da ne çektiğimizi bilmiyor muyuz? Kar eden bir kurumun ne hale getirildiğini bilmiyor muyuz? Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Bu oyunu bozmaya mecburuz. Bu havalimanı hayal bile edilemezken bunu gerçekleştirdik” dedi.

-“ÇAMUR TAMAM DA KAN NE YAHU…”-

Konuşmasında tüm engellere rağmen Hakkari Havalimanı’nı da bitireceklerine dikkat çeken Erdoğan, “Bölücü terör örgütün engellemeleri ile iş bu noktaya geldi. Şimdi demokrasi diyorlar. Van'da billboardlarda musluklardan kan akıtıyorlardı, ciddi eleştiriler gelmeye başlayınca değiştirdiler. Şimdi su akıtıyorlar. Söylenmese devam edecekler. Çamur tamam da kan ne yahu... İstanbul'u bilenler bilir çamur bile akmıyordu” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı “Merkez Türkiye Projesine” değinen Erdoğan, “Kılıçdaroğlu 30 yıl sonrasına yönelik projeler açıklıyor. Kim öle kim kala... Sırtında küfe de yok. Çok rahat atıp tutuyor. Sayın Kılıçdaroğlu bu söylediklerimi Başbakanlık dönemine denk geldiğim için söylemeliyim. Biz 2023 için hedef koyduk. Kurusıkı atmakla olmuyor. Her şey sorumluluk istiyor” ifadelerini kullandı.

-“BAHÇELİ MUHATTABIM BİLE DEĞİL”-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin kendisine hakaret ettiğini ama kendisinin bunlara yanıt bile vermeyeceğini de söyledi. Bahçeli’nin "muhattabı bile" olamayacağını söyleyen Erdoğan, “Çankaya’ya çıkamayacağımı o yokuşta yarı yolda kalacağımı söylemişti. Biz öyle çıktık ki bunlar geriden nal topladı. 26 bankayı iflas ettirdiler. Bu ülkeyi zarara soktular. 3,5 yıl kaldılar kaçıp gittiler. Bunlar Düzce, Sakarya, Kocaeli depreminin altında kaldılar” dedi.

-“‘VAY ŞEREFSİZ VAY’ DİYE SÜR MANŞETTEN BAŞLIK ATANLAR O AKŞAM ‘ORADA YOKTUK’ DEDİLER”-

Kılıçdaroğlu’na “Maliye Bakanı ile televizyona çıkın dertleşin” diye seslenen Erdoğan, şu ifadeleri de kullandı:

“Maliye Bakanı sana zaten hesapları anlatır. Maliye Bakanımız gel çıkalım diyor, kendisi diyor ki kim istiyorsa gelsin diyor. Maliye Bakanımız diyor. Çık. Çıkamaz. Bunların dikili ağacı yok. Dün akşam bir televizyon ‘Unutma’ diye bir belgesel yayınlıyor. Orada hastanelerin halini görüyorsunuz değil mi? Ahmet Kaya da o programda vardı. Orada yanık yanık türkülerini söylüyordu. Ahmet Kaya’ya daha sonra ödül töreninde ‘Vay şerefsiz vay’ diye sür manşetten başlık atanlar o akşam ‘Orada yoktuk’ dediler. Hepsi de oradaydılar. Dürüst değiller. Hayatları yalan üzerine kurulu.

Aynı medya grubu bize karşı bu oyunların içine giriyor. Bize hiçbir şey yapamazsınız. Siz şahsımın resmini hurriyet.com tr’ye koyup altına şok haber diye yüzde 52 idam yazıp tepkiler gelince bunu niye kaldırdınız sosyal medyanızdan? Sonra biz onu demek istemedik. Sizin karanlık dünyanızdan neler geçtiğini biliriz. Ben diyorum bu yayın gruplarına karşı tavır koymalısınız. Muhtar olamaz diye başlık attınız. Ne oldu muhtar olmadım ama belediye başkanı da başbakan da cumhurbaşkanı da oldum.”

-DENİZ ÜZERİNE KURULAN İLK HAVALİMANI-

Türkiye’nin ve Avrupa’nın tamamı deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’nda tarifeli seferler başladı.

    :

    :

    :

    :

    "'Tarafsız' Erdoğan yine CHP'ye salladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete