Günün Videosu

Yandaşta büyük kapışma: Cem Küçük'le Vahdet birbirine girdi

AKP yandaşı medyada şimdi de Cem Küçük ve Vahdet Gazetesi birbirine girdi...
AKP yandaşı medyada karşılıklı suçlamalara hergün bir yenisi ekleniyor. Mustafa Karaalioğlu ve ekibinin çıkardığı Karar gazetesinin bazı havuz yazarları tarafından "hainlikle" suçlanmasının ardından Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ten bu kez de Vahdet gazetesine 'FETÖ'cülük suçlaması geldi. Vahdet gazetesi ise Küçük'e 'editör notu' olarak çok ağır bir cevap verdi.

CEM KÜÇÜK NE DEMİŞTİ?

"İçerideki medyanın bir kısmı ise tam ihanet içerisinde. Dün Birgün gazetesi, FETÖ’cü Vahdet ve Özgür Düşünce gazeteleri aynı manşeti atmışlar. Göz göre göre katliam diyerek Türkiye karşıtı propaganda yaptılar. Özgür Düşünce ve Birgün zaten terörist yayın organları. Vahdet ise sinci bir FETÖ gazetesi. Alttan alta Türkiye karşıtı kara propaganda yapıyor. Erdoğan’ı çaktırmadan hedefe koyuyor. Dindar kimliğine bürünen Vahdet’in FETÖ’cü olduğu konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Almanya üzerinden aktarılan paralarla finanse edilen Vahdet tam bir nifak yuvası. Bu gazeteler terörü desteklemenin ne demek olduğunu görecekler."

VAHDET'İN KÜÇÜK'E YANITI ÇOK SERT OLDU
...

Ahlaksızlık yapma.

Değneksiz köy buldun, havlıyorsun. Salyalarını kendi içine akıt. Müslümanlar senin pisliklerini temizlemeye çalışmaktan yoruldu. Şuna buna haysiyetsizce iftiralar atarak, İslami harekete büyük emekler vermiş insanları rencide ettiğin yetmiyormuş gibi, sakın Vahdet’e de çamur atmaya kalkma. Haddini bil, çizmeyi daha fazla aşma. Bizi, arkasında dev sermayeler, holdingler, girift ilişkiler bulunan medya kartelleriyle sakın karıştırma. Birileri sırtını Amerika’ya, başka birileri Almanya’ya dayamış, bazılarının da hâmiliğini İsrail üstlenmiş olabilir. Ama Vahdet’in arkasında sadece Allah (c.c.), önünde de rehber olarak Rasulullah (asm) var, gafillik yapma. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen Ebu Zer cesareti ve hakkaniyetini senin gibi cahiliye âdetleri fıtratı haline gelmiş bir mahlûk elbette anlayamaz.  Müslüman, cümle insanların “Elinden ve dilinden” emin olduğu kişidir. Sana gelince, Müslümanları birbirine düşürmeye çalışan kripto bir ajan, zavallı bir figüransın. İslam ahlâkından bir tutam nasibi olmayan müfrit bir müfterisin. Ciddiye alınmak için sürekli “Bak, benim dediklerim çıkar ha” diye sayıklayıp duran kibir bataklığına batmış bir nevi ruh hastasısın. Sen ve senin gibi ortalık karıştırıcı tipleri İslam âlemi Lawrence’tan beri gördü ve maalesef görmeye de devam ediyor. Bize attığın bütün iftiralarla beraber seni Âdil-i Mutlak olan Allah’a (c.c.) havale ediyoruz. Zerre şaşmayan Mizan terazisinin kurulduğu o çetin günde seninle hesaplaşmayı bekliyoruz.

    :

    :

    :

    :

    "Yandaşta büyük kapışma: Cem Küçük'le Vahdet birbirine girdi" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete