‘Şahin yazar’ Yeni Şafak’ın kampanyasına çattı

Star’ın ‘şahin’ yazarı Cem Küçük, isim vermeden Yeni Şafak’ın başlattığı ‘uzlaşma’ kampanyasına çattı.
Yeni Şafak gazetesi geçen hafta ‘Başka Türkiye yok‘ sloganıyla bir kampanya başlatmış, Deniz Ülke Arıboğan’dan Fikret Orman’a, Yavuz Bingöl’den Betül Mardin’e kadar birçok kişinin ‘sağduyu’ mesajını birinci sayfasından duyurmuştu. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ilan-ı aşk etmesiyle tanınan işadamı Ethem Sancak’ın gazetesi Star’ın ‘şahin’ yazarı Cem Küçük, ‘Kimle uzlaşalım söyler misiniz?‘ başlıklı bugünkü yazısında isim vermeden Yeni Şafak’ın kampanyasına tepki gösterdi ve özetle şöyle dedi:


‘Biz asla uzlaşmayız’

“Siz uzlaşabilirsiniz, ama biz asla. 17-25 Aralık’ta Erdoğan’a ‘Hırsız deyip Lahey’de yargılanmalı’ diyen FETÖ militanı Ali Bulaç’la mı uzlaşacağız? FETÖ finansörü Akın İpek’e operasyon yapıldığında bunu basın özgürlüğüne bağlayan ve TRT’den kovulunca “Bu benim için onurdur” diyen Deniz Ülke Arıboğan’la mı? Aynı Deniz Ülke FETÖ kanallarından birinde “Devletin başı bile yolsuzluğa batmışsa” diyerek Erdoğan’a açıkça hırsız demişti.”

‘Seçim geçsin diye bekliyoruz’

“Bu uzlaşma saçmalığından vazgeçin. Yenilgiyi görünce, güç ellerinden kayınca toplumsal uzlaşma diyenlerle biz kavga etmeye devam edeceğiz. Yaptıkları ihanet ve ettikleri kötülüklerin hesabını hukuk önünde soracağız. Seçim geçsin diye bekliyoruz. İhanet ve yanlış içerinde olan eski AK Partililere de yaptıklarını hatırlatacağız. Bunun için bir bedel ödememiz gerekiyorsa onu da ödemeye hazırız.”

‘Özür dilerler, bize acıyın derlerse..’

“Bu ülkeye her türlü hainliği yapan, Türkiye’ye karşı başka ülkelerin yanında saf tutan, yabancı istihbaratın kölesi olan, bu ülkeyi müstemlekeye çevirmek isteyen herkes düşmanımızdır. Bunlarla uzlaşın demek bize küfür etmektir. Bu milleti yok saymak demektir. Ve ihanet eden herkesle hukuk içerisinde bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Teröre arka çıkan tüm sermaye ve medya kuruluşlarını püskürteceğiz. Ha, özür dilerler, yanlış yaptık, bize acıyın derlerse o zaman pişmanlık yasasından yararlanıp onları affedebiliriz.

    :

    :

    :

    :

    "‘Şahin yazar’ Yeni Şafak’ın kampanyasına çattı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete