Periscope canlı yayınında tecavüz skandalı

Dün gece bir erkek baygın haldeki bir kadına tecavüz etti. İkinci bir kişi ise tecavüz görüntülerini kayıt altına aldı ve görüntüleri canlı olarak paylaştı.
Twitter’ın canlı yayın yapmaya yarayan video programı Periscope’ta @Azeriii isimli kullanıcının dün gece yayınladığı canlı tecavüz görüntüleri, sosyal medyada infial yarattı. Baygın olduğu kadınla rızası dışında ilişkiye giren kişi ve bunu kaydeden diğer kişiye tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ekşi sözlük’te @Azeriii isimli kişinin Ergün A. isimli bir kuaför olduğu önü sürüldü, adresi ve diğer bilgileri de verildi. Olaya tepki gösteren çok sayıdaki kişinin, bu bilglilerle polise yaptıkları ihbarlar sonuçsuz kaldı.

FACEBOOK HESABINI SİLDİ

Bu arada @Azeriii isimli kullanıcı Facebook’taki hesabını sildi, ihbarda bulunan bazı sözlük yazarları da yayın devam ederken girdikleri yorumları kaldırdı.

Bu arada bazı ekşi sözlük yazarları içinde, ‘Zaten ortam kadını’ diyerek olayın tecavüz olmadığını savunanlar da çıktı. Bu yazarlar büyük tepki topladı. Olayı takip eden@ubbernova isimli Twitter kullanıcısı şunları yazdı:





Kaynak: Zete

    :

    :

    :

    :

    "Periscope canlı yayınında tecavüz skandalı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete