Meğer Hitler sevdaları eskiye dayanıyormuş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen günlerde başkanlık rejimini savunurken Hitler döneminden verdiği tartışmalı örneğin yankıları sürerken Hitler methiyesinin İslamcı camiada yeni olmadığı belgelerle ortaya çıktı.
İslamcıların tanınmış isimlerinden Mehmet Şevket Eygi’nin yönetiminde olduğu dönemin sol düşmanlığı ile bilinen Bugün gazetesinin 12 Ocak 1969 tarihli sayısında ‘Hitler vefalı bir Müslüman dostuydu’ başlıklı bir haber yer alıyor. Kanlı Pazar başta olmak üzere solculara yönelik gerçekleştirilen linçlerin örgütleyicisi olarak bilinen Eygi’nin 60’lı yıllarda çıkardığı Bugün gazetesinde yer alan Hitler methiyesinde sosyalistler eleştirilirken Hitler ‘Müslüman dostu’ diye baştacı ediliyor.

NTİKOMÜNİZM BİTMİYOR! 

Haberin girişinde yer alan şu ifade ise oldukça çarpıcı: Hitler, İkinci Dünya Harbi’nde 2 milyon insan öldürdü. Fakat kızılların öldürdüğü insanların sayısı 25 milyondu. Ve onların ellerinden hala kan akmaktadır…

‘HİTLER ÇOK SEVMİŞTİ' 

Haberin en dikkat çekici yanı ise Hitler’in milyonlarca insanı öldürdüğü kabul edilirken Müslümanlara ‘zarar vermediği’ için Hitler’in açıkça savunulması. İfadeler şöyle: Hitler binlerce papazı kestirmişti. Buna rağmen Müslümanlara sonsuz haklar vermişti. Eğer Hitler müttefikelrin propagandalarındaki gibi ‘Dinsiz ve Allah’tan korkmayan bir kimse olsa idi o zamanlarda binlerce Müslüman din kardeşimiz gönüllü olarak Hitler’in askeri olurlar mıydı? Hitler Müslümanlara hiçbir zarar vermemiştir. Onun ordusundaki Müslümanlar günde beş vakit namazlarını eda etmişlerdir. (…) Ordusunda Müslümanlara sonsuz selahiyetler vermiş ve onları çok sevmiştir.



Kaynak: birgun.net / Can Uğur

    :

    :

    :

    :

    "Meğer Hitler sevdaları eskiye dayanıyormuş!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete