Ve o sapık yakalandı!

Ankara'da genç yaştaki kadınlara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizlerde bulunduğu ve bu tacizleri videoya alarak sosyal medya sitesi Twitter'dan paylaştığı öne sürülen D.K. isimli şahıs gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü, Ekşi Sözlük'te açılan başlık sonrası sözkonusu kişi hakkında yaklaşık 2 bin şikayet maili alındığını bildirdi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Ekşi Sözlük isimli sosyal medya sitesinde açılan başlıkla yakalanması için kampanya başlatılan şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Yapılan açıklamada, sözkonusu şüphelinin twitter hesaplarının incelendiği, aracının ve kimliğinin tespit edilmesinin ardından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

"Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekiplerince; Ekşi sözlük isimli sosyal medya platformunda 'ÇANKAYADAKİ SAPİGİ ŞİKAYET EDİYORUZ' isimli kampanyanın sosyal medya, görsel ve yazılı basında geniş yer bulması nedeniyle öğrenmiş olduğumuz ayrıca, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğimize ve 155 Haber Merkezine 09.01.2016 tarihi ve saat 20.00 itibariyle gelen yaklaşık iki bin mail ihbarı doğrultusunda TWITTER üzerinden ' Dev_Ank ' kullanıcı adıyla bir şahsın Dikmen ve Balgat bölgesinde genç yaştaki bayan şahıslara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizlerde bulunduğu ve bu tacizleri videoya alarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda;

"EVİNDEKİ TÜM ELEKTRONİK CİHAZLAR..."

Twitter üzerindeki paylaşımlardan yer ve saat tespitine yönelik çalışmalar yapılarak şahsın beyaz renkte Fiat marka bir araç ile bunları gerçekleştirdiği tespit edilmiş, PTS kameralarından geçişler titizlikle incelenmiş, 06 … … plakalı Fiat Fiorino marka araçla suçun işlenmiş olduğu düşünülerek araç sahibinin D.K. isimli şahıs olduğu öğrenilmiş, isim üzerinden diğer sosyal medya araçlarından şahsın fotoğrafları temin edilerek, şahsın TWİTTER üzerinden paylaşımları yapan şahıs olduğu kesin olarak tespit edilmiş, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla 09.01.2015 saat 23.45 saatiyle Şüpheli D.K. evinde yakalanmış, evinde yapılan aramada suç ve suç unsuruna rastlanılmamış, evinde bulunan tüm elektronik cihazlar Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla el konulmak üzere tarafımızca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli D.K. yapılacak tahkikattan sonra mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na birimimiz tarafından sevk edilecektir."

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Ve o sapık yakalandı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete