Karaca hack çarkında ısrarcı

Nihal Bengisu Karaca, DM yerine attığı tweetleri bugün köşesine taşıyarak, hack çarkını sürdürmekte ısrar ederken kendisini de köşesinden ifşa etmiş oldu.
DETAY HABER | KARŞI GAZETE

Arkadaşına atacağı mesajı yanlışlıkla Twitter'a yazdığı anlaşılan Nihal  Bengisu Karaca, kadın mağduriyetini kullanmayı da göze alarak 'hesabım hacklendi' çarkını devam ettiriyor.

HaberTürk'teki köşesinde konuyu değerlendiren Karaca, ağdalı cümlelerle gayet anlaşılır olan durumunu dramatize ederken nedense konuya dair en ufak bir teknik açıklama getiremiyor.

Aslında olayın yaşandığı süreye bakınca teknik olarak açıklama getirememesi de anlaşılıyor. Zira Karaca, hack'lendiğini iddia ettiği tweetleri 5 dakika içinde silebildi. Yani Karaca hack'lenmiş, hesabından tweetler atılmış sonra 5 dakika içinde -hem de gecenin bir vakti-  hesabını geri alabilmiş.

Nihal Bengisu DM yerine Tweet oalrak attığı anlaşılan mesajlar şu şekildeydi:



DM YERİNE TWEET ATTIĞINI ANLAYABİLECEK KADAR KISA SÜREDE

Melih Gökçek gibi Twitter'ın kurdu ve ekibi olan biri bile hack'lenen hesabını geri almak için tüm gün süren bir çabaya girerken çok yüksek bir teknik bilgisinden haberdar olmadığımız Karaca, DM yerine tweet attığını anlayabileceği kadar kısa bir sürede hesabını geri aldığını iddia ediyor.

Karaca yazısını "Az da olsa utanma kalmış mı, şerefe, onura dair bir gölge? Onu merak ediyorum." ifadesiyle bitirirken insan acı acı gülümsemeden edemiyor.

Herkes hata yapabilir, DM yerine tweet atabilir. Burada eleştirdiğimiz konu Karaca'nın özür dileyebiliyor olmayışı. Onun yerine inatla okuyucularını ve takipçileri aptal yerine koyması, "kadınım ya ondan", "n'olcek işte paralel yapı" gibi trajikomik açıklamalara sığınması kabul edilebilir değil.

AMBERİN ZAMAN'IN DA BAŞINA GELMİŞTİ

Taraf yazarı Amberin Zaman da DM'den göndereceği bir mesajı tweet atmış ve daha sonra hatasını anlayıp özür dileyerek okur ve takipçilerine gösterdiği saygıyı gözler önüne sermişti.

BİZ DE MERAK EDİYORUZ

Karaca, bırakın tüm ülkeyi veya vefasızlıkla itham ettiği Başbakan Davutoğlu'nu, akla ziyan açıklamalar yaparak kendi okuyucularına ve takipçilerine bile saygı duymadığını göstermiş oldu.

Kadına şiddetin önlenemediği bir ülkede, kendi hatasını örtmek için 'kadın mağduriyeti'ni kullanmaktan çekinmeyen -üstelik bir kadın olarak- kendi çıkarlarına malzeme yapan birinde, yine kendi ifadeleriyle;

Az da olsa utanma kalmış mı, şerefe, onura dair bir gölge? Onu merak ediyoruz...

NİHAL BENGİSU KARACA'NIN O YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

DETAY HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Karaca hack çarkında ısrarcı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ