İşte iki farklı 'Zaman'

Kayyum yönetimindeki Zaman’ın ilk sayısı Erdoğan manşetiyle çıktı ve 3. boğaz köprüsünü konu aldı. Zaman’ın ekibi ise “Yarına Bakış” adıyla yeni bir gazete çıkardı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın üçüncü köprü için katılacağı tören kayyum yöneticileri tarafından “Köprüde tarihi heyecan” başlığıyla manşete taşınırken, gazetenin sürmanşetinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Dokunulmazlıklar kaldırılsın” çağrısının yer bulması dikkat çekti. Zaman gazetesi önünde son iki gündür yaşanan olaylara ve özellikle kadın protestoculara yönelik biber gazlı polis müdahalesi görmezden gelindi.

DESTEK MESAJLARI

Zaman Gazetesi’ne kayyum atanmasının ardından işlerine son verilen gazete ekibi yeni bir gazete çıkardı. Yeni gazete “Yarına Bakış” adıyla ilk sayısını dün yayımladı. Yarına Bakış Gazetesi’nin ilk sayısının sürmanşetinde “Gözyaşına kan değdi” başlığı kullanılırken manşetinde ise “TOMA, gaz ve biber gazı kesmedi, atın şunu aşağıya!” başlığı kullanıldı.

Yeni gazeteyi Samanyolu Haber sitesi, “Zaman Gazetesi ekibi yoluna yeni bir gazeteyle devam etme kararı aldı” ifadesiyle duyurdu.

Yeni gazetenin birinci sayfası, Gülen cemaatine yakın birçok twitter hesabından mesajlar paylaşıldı. Gazetenin birinci sayfasında Zaman Gazetesi binası önündeki biber gazlı müdahaleye geniş yer verilirken, okurların Zaman Gazetesi’ne destek mesajlarına da yer verildiği görüldü.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "İşte iki farklı 'Zaman'" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete