Hürriyet Gazetesi'ne 150 kişilik baskın!

Doğan medya grubunun bulunduğu Bağcılar'daki Hürriyet Dünyası'na akşam saatlerinde bir grup tarafından saldırı düzenlendi.
Doğan medya grubunun bulunduğu Bağcılar’daki Hürriyet Dünyası’na akşam saatlerinde bir grup tarafından saldırı düzenlendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ATV canlı yayında söylediği, "400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı" sözlerini Twitter'dan paylaşan Hürriyet Gazetesi'ne baskın düzenlendi. 

Saat 23.30 sıralarında gazete binasının önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, taş ve yumurtalarla binanın giriş kapısına saldırdı.  Yaklaşık 150 kişi içeri girerek bazı bilgisayarları kırdı. Güvenlik engelin aşan saldırganlar yukarıdaki katlara doğru çıkmaya çalışırken, çalışanlar ise korkudan odalara saklandı.

AKP yandaşı saldırgan grup, bir süre sonra özel güvenlik görevlileri aracılığıyla binadan çıkarıldı. Saldırganların gazeteye  araç konvoyu düzenleyerek geldiği öğrenildi. 

İçeri girmeye çalışan ve cam kapıyı kıran saldırganlar, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı. Bir polis ekibinin müdahale ettiği olayda Hürriyet Dünyası çalışanları korku dolu anlar yaşadı.





Kaynak: radikal.com.tr / gercekgundem.com
 


    :

    :

    :

    :

    "Hürriyet Gazetesi'ne 150 kişilik baskın!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete