close

Ahmet Hakan, Hürriyet'i basan AKP'liyi bombaladı!

Abdurrahim Boynukalın’a sert bir tepki veren Ahmet Hakan, “Sen kimsin, eşkıya mısın?” diye sordu.
Dün gece Hürriyet’e düzenlenen tekbirli saldırının ön saflarında yer alan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın’a sert bir tepki veren Ahmet Hakan, “Sen kimsin, eşkıya mısın?” diye sordu.

CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programında Abdurrahim Boynukalın’ın Hürriyet saldırısındaki görüntülerini yayınlayan Ahmet Hakan, AKP’li vekili yaylım ateşine tuttu.

"SEN KİMSİN YA EŞKIYA MISIN?"

Boynukalın’a “Sen kimsin ya eşkıya mısın? Nereye gideceğiz biz? Biz bu memlektin evladı değil miyiz?” diye soran Ahmet Hakan, “CNN Türk, Hürriyet ve Doğan Medya Grubu’na günlerdir en alçak iftiralar atılıyor. Her gün hedef gösteriyorlar. Dün akşamdan beri aç sosyal medyayı bak ‘Ak trol’ler ‘Madımak yapın orayı, yakın orayı’ diyor” ifadelerini kullandı.

Sabah, Akşam, Takvim ve Güneş gazetesinin her gün kendilerini hedef gösterdiğini belirten Hakan, “Her gün ‘terörist’ diye manşet atıyorlar. Böyle şey olmaz. 1 Kasım’dan sonra Hürriyet kalmayacakmış. Ne yapacaksın ya, nereye gideceğiz?” diyerek Boynukalın’a eleştirilerini sürdürdü.

Boynukalın, Hürriyet gazetesinin İstanbul Bağcılar’daki binasına saldırı sırasında burada yaptığı konuşmada ise şunları söylemişti:“HDP’nin PKK’yla, PKK’nın Zaman Gazetesiyle, Zaman Gazetesi’nin de Aydın Doğan’la hiç bir farkı kalmamıştır, hepsi birer terör örgütüdür. Erdoğan’ı engellemekten söz ediyorlar. Kasım’daki seçimden sonra ne çıkarsa çıksın seni başkan yaptıracağız. Seni başkan yaptıracağız. Seni başkan yaptıracağız.”
 




    :

    :

    :

    :

    "Ahmet Hakan, Hürriyet'i basan AKP'liyi bombaladı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete