Havuz medyası ve Ak Troller 'diktatör'ü soran gazeteciye saldırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' sorusunu soraraak gündeme gelen Finlandiyalı gazeteci Tom Kankkonen, Ak Troller'in ve havuz medyasının saldırısına uğradı.
Finlandiyalı gazeteci Tom Kankkonen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorduğu soruyla bir anda gündeme oturmuş, Erdoğan'ın sarayındaki basın toplantısında soru için söz alan Kankkonen, "Halk sizden korkuyor. Diktatör olduğunuzu söyleyenler var. Ne diyorsunuz?" sorusunu yöneltmişti.

SORUDAN SONRA ERDOĞAN: HANGİ GAZETEDEN?

Bu soru üzerine, "Hangi gazeteden?" diye soran Erdoğan, "Şimdi şunu bir defa samimiyetle görmek var. Diktatörün olduğu bir ülkede herhalde böyle bir soru soramazsınız. Diktatörün olduğu bir ülkede o ülkenin başbakanı ve cumhurbaşkanına ailesi dahil sınırsız hakaretin olduğunu göremezsiniz. Özgürlüklerin sınırsız yaşandığı ülke Türkiye’dir. Avrupa Birliği üye ülkeleriyle yarışırız, iddia ediyorum. Yazılı ve sosyal medya… ailem, eşim, çocuklarım olmak üzere her türlü hakaretle karşılaşmaktadır. 13 yıllık süreçte buna sabırla katlandık" yanıtını vermişti.

'AK-TROLLER'İN HEDEFİ OLDU

Finli gazeteci, bu sorunun ardından sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Gazeteci Tom Kankkonen, Twitter'daki hesabından 'troller'in saldırısına maruz kaldığını söyledi. AKP yanlısı hesaplardan kimi Finlandiyalı gazeteciyi PKK'lı ilan ederken kimi de Cemaatçi ilan etti.






Aktroller Finlandiyalı gazeteci hakkında, "Reise dikdatör müsünüz? diye soran gazeteci PKK'lı çıktı" şeklinde mesaj atarken, AKP'ye yakın medya organları da Kankkonen'le igili sık sık haber servis etmeye başladı.

HAVUZ MEDYASI DA BOŞ DURMADI

Havuz medyası da Finlandiyalı gazeteciyi karalamaktan geri kalmadı. Yeni Şafak gazetesi yaptığı haberle yine Tom Kankkonen'i PKK sempatizanı ilan ederken, A haber ise sorduğu sorudan ötürü gazeteciyi provokatif ilan etti.



 

    :

    :

    :

    :

    "Havuz medyası ve Ak Troller 'diktatör'ü soran gazeteciye saldırdı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete