Osmanlı Ocakları yöneticilerine kırmızı plaka

AKP’ye yakınlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları hayranlıkları ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Osmanlı Ocakları, bu kez Ege Bölge Başkanı’nın makam aracı ile gündeme geldi.
Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanı’nın mevzuata aykırı olarak Bakanlar Kurulu üyelerinin kullandığı gibi kırmızı plakalı makam aracı kullanması tartışmalara neden oldu.

AÇILIŞINA AKP’Lİ VEKİLLER KATILDI

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında Karşıyaka Girne Caddesi’nde İzmir’de ilk kurulan Osmanlı Ocakları Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Karşıyaka İl Başkanlığı ve Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanlığı açılışı yapıldı.

Ege Bölge Başkanlığı’na Ahmet Karaca, İzmir İl Başkanlığı’na ise Faik Çağlayan atandı.

3 teşkilatın bir arada bulunduğu binanın açılışına, AKP’den İzmir Milletvekili Aydın Şengül, ile AKP İzmir milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve AKP İzmir teşkilatından pek çok isim katıldı.

MEVZUATA AYKIRI KIRMIZI PLAKA

Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkan Ahmet Karaca’nın trafikte seyrederken görüntülenen aracı, sosyal medyada da büyük tartışma konusu oldu.

Yasak olmasına rağmen bu plakayla trafiğe çıkan araca polisin bir işlem yapmaması da dikkat çekti.

Öte yandan, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın da “Osmanlı Ocakları Genel Başkanı” yazılı ve kırmızı plakalı bir makam aracı kullandığı iddia ediliyor.

Kaynak: ohaber.com

    :

    :

    :

    :

    "Osmanlı Ocakları yöneticilerine kırmızı plaka" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete